10:00 uur 09-11-2021

Hanshow gaat samenwerking aan met PwC als geautoriseerde reseller om digitalisering ook buiten de detailhandel aan te bieden met nieuwe oplossing voor slimme kantoren

SHANGHAI, China–(BUSINESS WIRE)– Een nieuwe oplossing van Hanshow laat zien dat de oorspronkelijk voor de detailhandel ontwikkelde digitaliseringstechnologie nu brede toepassingen heeft in diverse sectoren. Tijdens de China International Import Expo (CIIE) in Shanghai in 2021 heeft Hanshow een nieuwe ‘smart office’-oplossing aangekondigd die gebruikmaakt van IoT-apparaten, zoals elektronische schaplabels, om de productiviteit, toegankelijkheid en communicatie in steeds verder gedigitaliseerde kantooromgevingen te verbeteren.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20211109005149/nl/

The smart office solution combines hardware such as digital signage with facilities and communications management systems.

The smart office solution combines hardware such as digital signage with facilities and communications management systems.

Verder werd tijdens de CIIE dat Hanshow is aangewezen als een door PwC geautoriseerde reseller. De twee bedrijven zijn een strategisch samenwerkingsverband aangegaan om hun technologieën te combineren in een oplossing voor slimme kantoren.

Nu het concept van gedeelde ruimtes, open werkplekken, werken op afstand en online beheertools aan terrein wint in de hedendaagse kantooromgeving, vereist het handhaven van productiviteit en toegankelijkheid een nieuwe aanpak die het aantal platforms dat werknemers nodig hebben om verbinding te maken vermindert.

Met oplossingen voor slimme kantoren kunnen fysieke kantoorruimtes via IoT-apparaten worden verbonden met online beheer- en samenwerkingstools. Dit schept mogelijkheden voor een intelligentere en toegankelijkere benadering tot werkruimtebeheer, werkplekselectie, reservering van vergaderruimten, enzovoort.

“Deze ontwikkeling laat zien hoe veelzijdig de oplossingen van Hanshow zijn voor het introducren van digitalisering in de fysieke wereld. We staan op de drempel van doorbraken op het gebied van toepassingen in diverse sectoren”, aldus Shiguo Hou, CEO van Hanshow.

Net zoals de digitalisering van de detailhandel analoge winkels verandert in efficiëntere, winstgevendere, duurzamere en datagestuurde ondernemingen, zien we dezelfde trends in de sterk veranderende kantooromgeving.

Hanshow heeft zich in korte tijd ontwikkeld tot een belangrijke speler op het gebied van retailtechnologie, aanvankelijk met elektronische schaplabels (ESL) die tegenwoordig worden gebruikt door toonaangevende retailers over de hele wereld. De retailoplossingen van Hanshow zijn nu uitgebreid naar een assortiment van oplossingen voor contactloze betalingen, digitale bewegwijzering, in-store marketing, en AI-monitoring, maar veel hiervan is nog steeds gebaseerd op de toepassing van ESL als hoeksteen van digitalisering.

ESL en andere IoT-voorzieningen spelen ook een vergelijkbare rol in oplossingen voor slimme kantoren, met de mogelijkheid om namen weer te geven op gereserveerde open werkplekken, vergaderruimteplanning en agenda’s, namen weer te geven om de communicatie te vergemakkelijken, of andere benodigde informatie weer te geven. Deze IoT-voorzieningen kunnen ook rechtstreeks worden geïntegreerd in de meeste grote online systemen voor managementtools, zoals het systeem voor slimme kantoren van PwC of Microsoft Teams.

Volgens PwC helpen kantoren met meer open, collaboratieve ruimtes waarin technologie wordt gebruikt ook om meer jong talent voor bedrijven aan te trekken. En deze trends reiken verder dan alleen kantoorruimtes en omvatten ook andere vormen van faciliteitenbeheer, zoals ziekenhuizen en scholen.

Hou vervolgt: “De integratie van Hanshow-technologie in de oplossing voor slimme kantoren van PwC laat niet alleen zien hoe gemakkelijk onze oplossingen kunnen worden geïntegreerd in bestaande systemen voor faciliteitenbeheer, maar ook hoe de productiviteit kan worden verhoogd door een combinatie van technologieën van ‘s werelds toonaangevende bedrijven.”

Over Hanshow

Hanshow is een wereldwijd toonaangevend bedrijf op het gebied van de ontwikkeling en productie van elektronische schaplabels en digitale winkeloplossingen. Als innovatieleider binnen de branche zet Hanshow zich ervoor in om haar wereldwijde klanten diverse op maat gemaakte IoT-touchpoints en digitale winkeloplossingen van wereldklasse te bieden. De op informatie gebaseerde platforms en systemen van Hanshow bieden klantgerichte inzichten, helpen retailers hun activiteiten te stroomlijnen en bieden verschillende oplossingen om geoptimaliseerde prijsstrategieën te ondersteunen, teneinde consumenten een meer persoonlijke ervaring te bieden. Hanshow levert momenteel diensten aan meer dan 20.000 winkels in meer dan 50 landen. Contact opnemen met Hanshow: https://www.hanshow.com/Form.html

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Informatie voor de media:
Steve Blake steve.blake@hanshow.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr