22:33 uur 09-11-2021

Andersen Global breidt uit naar de Filippijnen

SAN FRANCISCO–(BUSINESS WIRE)– Andersen Global blijft diepte toevoegen aan zijn aanwezigheid in Azië via een samenwerkingsovereenkomst met de Filipijnse advocatenfirma Cruz Marcelo & Tenefrancia.

Het full-service bedrijf werkt met 23 partners en meer dan 160 professionals, en bedient lokale en internationale bedrijven, overheidsinstellingen, multilaterale organisaties en personen. Consistent erkend door Chambers & Partners, The Legal 500 en IFLR1000, omvat het dienstenaanbod van de firma zakelijke en speciale projecten, procesvoering, arbitrage en geschillenbeslechting, arbeid en werkgelegenheid, intellectueel eigendom, mijnbouw en energie, telecommunicatie, media en technologie, infrastructuur, transport en openbare nutsbedrijven, en belastingen.

“De ledenfirma’s en samenwerkende firma’s van Andersen Global hebben onze klanten substantiële middelen en capaciteiten te bieden”, zei Managing Partner Joe Nathan P. Tenefrancia. “Onze gedeelde waarden en visie stellen ons in staat om naadloos samen te werken en ervoor te zorgen dat onze klanten wereldwijd een volledig pakket geïntegreerde diensten ontvangen.”

Andersen Global Chairman en Andersen CEO Mark Vorsatz voegde toe: “Cruz Marcelo & Tenefrancia is een van de meest gerenommeerde firma’s in het land. De Filippijnen zijn een integrale markt, omdat we een sterke aanwezigheid in de regio blijven ontwikkelen. We zullen ons platform in Azië blijven verbeteren met kwaliteitsgroepen die onze waarden omarmen en onze capaciteit versterken om de allerbeste service te bieden.”

Andersen Global is een internationale associatie van juridisch afzonderlijke, onafhankelijke firma’s met belasting- en wetgevingsprofessionals over de hele wereld. Andersen Global, opgericht in 2013 door de aangesloten Amerikaanse firma Andersen Tax LLC, heeft nu wereldwijd meer dan 9.000 professionals en heeft een aanwezigheid op meer dan 324 locaties via aangesloten firma’s en samenwerkende firma’s.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Megan Tsuei

Andersen Global

415-764-2700

Check out our twitter: @NewsNovumpr