18:05 uur 04-11-2021

Brightway heeft meer dan € 430.000 opgehaald voor de nieuw gelanceerde NAVEE E-Scooter N65 op Xiaomi Youpin Crowdfunding

SUZHOU, China–(BUSINESS WIRE)– SUZHOU BRIGHTWAY heeft de nieuwste vlaggenschip Electric Scooter NAVEE N65 uitgebracht op de Xiaomi Youpin crowdfunding-website en heeft met succes meer dan € 430.000 bijeengebracht.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20211104006079/nl/

NAVEE Electric Scooter N65 (Photo: Business Wire)

NAVEE Electric Scooter N65 (Photo: Business Wire)

BRIGHTWAY heeft een professioneel ontwerp- en R&D-team met een rijke ervaring in micromobiliteit. Op basis van het grondige begrip van de eisen en pijnpunten van klanten, evenals de volledige overweging van bruikbaarheid, veiligheid en comfort in de ontwerpfase, lanceerde het BRIGHTWAY-team uiteindelijk de NAVEE N65 met de volgende belangrijke kenmerken, waardoor de N65 perfect en het meest geschikt is voor woon-werkverkeer of plezierrijden.

Ultralang bereik van 65 km: de N65 kan tot 65 km reizen op een enkele lading, zodat de laadfrequentie één keer per week in plaats van één keer per dag kan zijn voor klanten met korte woon-werkverkeersafstanden binnen 10 km.

Grote banden van 10 inch: om bestuurders een uiterst comfortabele en soepele rijervaring te bieden, is de N65 uitgerust met grote off-road luchtbanden van 10 inch.

Borstelloze motor met nominaal vermogen van 500 watt: het verbetert de klimprestaties tot 25% en ondersteunt drie verschillende snelheidsniveaus (1e niveau tot 15 km/u, 2e niveau tot 25 km/u, 3e niveau tot 32 km/u). De maximale snelheid kan 32 km/u bereiken. (Let op: de maximale snelheid varieert afhankelijk van de wet- en regelgeving van verschillende regio’s, raadpleeg de vereisten van de wet- en regelgeving)

Vouwsysteem met dubbele rotatie: met een innovatief ontwerp van opvouwbare hals en stuur, maakt de N65 het voormonteren en opvouwen gemakkelijker.

Onderdelen:

  • Ultralang bereik tot 65 km;
  • Innovatief ontwerp van vouwsysteem met dubbele rotatie;
  • 25% uitstekend bergopwaarts klimvermogen;
  • Off-road luchtbanden van 10 inch;
  • Borstelloze motor met nominaal vermogen van 500 watt;
  • Maximaal laadgewicht 120 kg;
  • 17 cm breed frame van magnesiumlegering;
  • E-ABS-voorrem met schijfrem achter;
  • Aparte grote HMI;
  • Drie snelheidsniveaus;
  • Ondersteunende cruise control en energieterugwinning met APP.
  • Ultrahelder voorlicht

Midden november wordt de NAVEE N65 op de Europese markt gelanceerd voor slechts € 649. En de tijdelijke actieprijs is slechts € 599.

Over BRIGHTWAY

SUZHOU BRIGHTWAY Intelligent Technology Co., Ltd is een innovatieve hightech onderneming die zich richt op R&D, productie en distributie van e-scooters en e-bikes. Uitgerust met geavanceerde technologie en sterke R&D-kracht, is SUZHOU BRIGHTWAY Intelligent Technology Co., Ltd. nu ook een opkomend Xiaomi ecologisch ketenbedrijf.

Ga voor meer informatie naar http://navee-tech.com

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Brightway Intelligent Technology

Peter Chen

E-mail: sales@navee.tech, service@navee.tech

Check out our twitter: @NewsNovumpr