16:13 uur 28-10-2021

Fluence kondigt prijsstelling van beursintroductie aan

ARLINGTON, Va.–(BUSINESS WIRE)– Fluence, een toonaangevende wereldwijde leverancier van producten en diensten voor energieopslag en digitale toepassingen voor hernieuwbare energiebronnen en opslag, heeft vandaag de prijs bekendgemaakt van zijn eerste openbare aanbieding van 31.000.000 aandelen van zijn gewone klasse A-aandelen tegen een publieksprijs van $ 28,00 per aandeel. De gewone aandelen van klasse A zullen naar verwachting op 28 oktober 2021 worden verhandeld op de Nasdaq Global Select Market, onder het tickersymbool ‘FLNC’. De beursgang zal naar verwachting op 1 november 2021 worden afgerond, onder voorbehoud van de gebruikelijke sluitingsvoorwaarden.

Daarnaast heeft Fluence de underwriters een optie van 30 dagen verleend om tot 4.650.000 extra aandelen van zijn gewone aandelen van klasse A te kopen tegen de initiële openbare aanbiedingsprijs, verminderd met underwritingkortingen en commissies.

J.P. Morgan Securities LLC, Morgan Stanley, Barclays Capital Inc. en BofA Securities treden op als gezamenlijke lead book-running managers voor het aanbod. Citigroup Global Markets Inc., Credit Suisse Securities (USA) LLC, UBS Securities, LLC, Evercore Group L.L.C., HSBC Securities (USA) Inc. en RBC Capital Markets, LLC treden op als gezamenlijke book-running managers voor het aanbod. Nomura Securities International, Inc., Robert W. Baird & Co. Incorporated, Raymond James & Associates, Inc., Seaport Global Securities LLC, Penserra Securities LLC en Siebert Williams Shank & Co., LLC treden op als co-managers voor het aanbod.

Het aanbod wordt uitsluitend gedaan door middel van een prospectus. Indien beschikbaar, kunnen exemplaren van het definitieve prospectus met betrekking tot de aanbieding worden verkregen bij: J.P. Morgan Securities LLC, c/o Broadridge Financial Solutions, 1155 Long Island Avenue, Edgewood, NY 11717, telefonisch op 866-803-9204 of per e-mail op prospectus-eq_fi@jpmorganchase.com; Morgan Stanley & Co. LLC, t.a.v.: Prospectus Department, 180 Varick Street, 2nd Floor, New York, NY 10014; Barclays Capital Inc., c/o Broadridge Financial Solutions, 1155 Long Island Avenue, Edgewood, New York 11717 of per e-mail op barclaysprospectus@broadridge.com of per telefoon op (888) 603-5847; BofA Securities, NC1-004-03-43, 200 North College Street, 3rd floor, Charlotte NC 28255-0001, t.a.v.: Prospectus Department of per e-mail op dg.prospectus_requests@bofa.com.

Een registratieverklaring met betrekking tot dit aanbod is op 27 oktober 2021 door de Securities and Exchange Commission van kracht verklaard. Dit persbericht vormt geen aanbod tot verkoop of een uitnodiging tot het doen van een aanbod tot aankoop, noch zal er enige verkoop van deze effecten plaatsvinden in enige staat of jurisdictie waar een dergelijk aanbod, verzoek of verkoop onwettig zou zijn voorafgaand aan registratie of kwalificatie onder de effectenwetten van een dergelijke staat of jurisdictie.

Over Fluence

Fluence, een Siemens- en AES-bedrijf, is een wereldwijde marktleider in producten en diensten voor energieopslag en digitale toepassingen voor duurzame energiebronnen en opslag. We hebben meer dan 3,4 GW aan energieopslag geïmplementeerd of gecontracteerd in 29 markten wereldwijd, en meer dan 4,5 GW aan wind-, zonne- en opslagactiva geoptimaliseerd of gecontracteerd in Australië en Californië. Via onze producten, diensten en AI-geactiveerd Fluence IQ-platform helpen we klanten over de hele wereld om veerkrachtigere elektriciteitsnetten en een duurzamere toekomst te realiseren.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Media

Edelman voor Fluence

Julia Fisher

FluenceMedia@edelman.com

Beleggers

Samuel Chong

samuel.chong@fluenceenergy.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr