10:59 uur 27-10-2021

SambaNova kondigt ELEVAITE aan, een lidmaatschapsprogramma dat is ontworpen om de Global 2000 naar een AI-geschikte toekomst te brengen; Nu open voor aanvragen

Global 2000-bedrijven die hun branche willen ontwrichten met geavanceerde AI, kunnen gebruikmaken van de ongeëvenaarde AI-technologie, diensten en expertise van SambaNova om hun grootste AI-adoptie-uitdagingen aan te pakken.

PALO ALTO, Californië–(BUSINESS WIRE)– SambaNova Systems, het bedrijf dat de meest geavanceerde software, hardware en diensten in de branche bouwt om AI-toepassingen uit te voeren, heeft vandaag aangekondigd dat zijn AI-lidmaatschapsprogramma voor de onderneming, ELEVAITE, nu open is voor aanvragen. Het programma is ontworpen om geselecteerde cohorten van ondernemingen naar de AI-geschikte toekomst te leiden door gebruik te maken van de ongeëvenaarde AI-technologie, oplossingen, expertise en bewezen succes van SambaNova, terwijl de grootste uitdagingen van het starten en opschalen van een AI-programma worden aangepakt.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20211027005453/nl/

SambaNova's ELEVAITE program is designed to lead select cohorts of enterprises into the AI-enabled future (Graphic: Business Wire)

SambaNova’s ELEVAITE program is designed to lead select cohorts of enterprises into the AI-enabled future (Graphic: Business Wire)

“De opkomst van AI en de verwachte impact ervan op de Global 2000 – vergelijkbaar met de impact van internet – is voor ons”, zei Rodrigo Liang, medeoprichter en CEO van SambaNova. “Voor degenen die de transformerende kracht van AI willen omarmen, zijn er enorme kansen. Met SambaNova ELEVAITE krijgen ondernemingen ongeëvenaarde opleiding en technische begeleiding die succesvolle AI-initiatieven rechtstreeks ondersteunt, van concept tot implementatie, schaalbaarheid en ROI met marktzichtbaarheid voor hun technologisch leiderschap.”

Leiders in sectoren zoals financiële dienstverlening, energie, productie, gezondheidszorg en meer beseffen dat het tijd is om AI toe te passen op de gegevensbronnen van hun organisatie. ELEVAITE is uniek ontworpen om de inzet van geselecteerde cohortondernemingen van de meest geavanceerde en best presterende AI-software, hardware en diensten die beschikbaar zijn voor AI, machine learning en deep learning te versnellen.

Als ELEVAITE-lid werken teams van SambaNova met bedrijven samen om de meest impactvolle AI-technologieën te bepalen op basis van de ervaring en diepgaande kennis van SambaNova over de bedrijfsbehoeften, om zakelijke impact te leveren. Deze omvatten gebruikssituaties voor natuurlijke taalverwerking, visie en aanbeveling.

“Ondernemingen die zeer geschikt zijn om deel te nemen aan ELEVAITE, zijn degene die de noodzaak erkennen om zich te concentreren op nieuwe initiatieven wanneer ze de AI-mogelijkheden binnen organisaties willen versnellen”, zei Marshall Choy, VP van Product bij SambaNova. “Door samen te werken, versnellen ELEVAITE-leden en SambaNova de implementatie en schaalbaarheid binnen hun ondernemingen.”

“Het ELEVAITE-lidmaatschap is bedoeld om op persoonlijke en cohortbasis ongeëvenaarde opleiding en bewustzijn te bieden om de transformatie van ondernemingen naar een AI-geschikte organisatie te versnellen”, zei Amy Love, Chief Marketing Officer bij SambaNova. “Het programma bevordert ook de marktleidende positie van de geselecteerde bedrijven door hen te presenteren als leiders in hun vakgebied.”

ELEVAITE-leden krijgen toegang tot drie categorieën voordelen:

  • Ongeëvenaarde samenwerking voor succes: Door op maat gemaakte scoping, implementatie en schaling van AI-oplossingen te bieden, begeleiden de gespecialiseerde technische en accountleads van SambaNova u bij elke stap.
  • Geïnstitutionaliseerde vaardigheden en kennis: De oprichters, senior executives, bestuursleden, technologen en brancheleiders van SambaNova leiden deelnemende organisaties op om de middelen te leveren die vereist zijn om AI-initiatieven te implementeren en nieuwe AI-vaardigheden te ontwikkelen.
  • Verhoogde zichtbaarheid die de ondernemingswaarde stimuleert: Met toegang tot het SambaNova VisionAIres-programma kunnen deelnemers de zichtbaarheid van hun AI-initiatieven vergroten, gedachteleiderschap ontwikkelen en de reputatie van hun bedrijf verbeteren via media-aandacht.

ELEVAITE vermindert het risico voor ondernemingen en zet zich in voor schaalbare implementatie door toegang te bieden tot unieke bronnen en kennis van SambaNova om ervoor te zorgen dat ze succesvol zijn met AI. Leden hebben toegang tot het turnkey-platform van SambaNova, waaronder Dataflow-as-a-Service™, een uitbreidbaar platform voor AI-diensten, en DataScale®, een geïntegreerd software- en hardwareplatform dat ongeëvenaarde prestaties, nauwkeurigheid, schaalbaarheid en gebruiksgemak biedt, gebouwd op de Systems Reconfigurable Dataflow-architectuur™ van SambaNova. Dit elimineert de noodzaak van massale personeelsbezetting voor gegevenswetenschappen, waardoor de investeringskosten aanzienlijk worden verlaagd.

Ga voor meer informatie, het plannen van een directiegesprek of om u aan te melden voor het programma naar sambanova.ai/elevaite. Het selectieproces vindt dit najaar plaats en het eerste cohortprogramma start in januari 2022.

Over SambaNova Systems:

SambaNova Systems is een AI-innovatiebedrijf dat organisaties in staat stelt om met vertrouwen de allerbeste oplossingen voor natuurlijke taalverwerking, computervisie, aanbevelingssystemen en AI voor de wetenschap in te zetten. Het paradepaardje van SambaNova, Dataflow-as-a-Service™, helpt organisaties om snel binnen enkele dagen AI te implementeren, nieuwe inkomsten te genereren en de operationele efficiëntie te vergroten. DataScale® van SambaNova is een geïntegreerd software- en hardwaresysteem dat gebruik maakt van Reconfigurable Dataflow Architecture™, samen met open standaarden en gebruikersinterfaces. SambaNova Systems, met het hoofdkantoor in Palo Alto, Californië, werd in 2017 opgericht door industriële grootheden en experts op het gebied van hardware- en softwareontwerp van Sun/Oracle en Stanford University. Investeerders zijn: SoftBank Vision Fund 2, fondsen en accounts beheerd door BlackRock, Intel Capital, GV, Walden International, Temasek, GIC, Redline Capital, Atlantic Bridge Ventures, Celesta en verschillende anderen. Ga meer informatie naar sambanova.ai of neem contact met ons op via info@sambanova.ai. Volg SambaNova Systems op LinkedIn.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Virginia Jamieson

SambaNova Systems

virginia.jamieson@sambanova.ai
650-279-8619

Check out our twitter: @NewsNovumpr