19:58 uur 27-10-2021

Reply bundelt krachten met EBF om best practices op het gebied van cloud-bankieren en digitale transformatie te delen

TURIJN, Italië–(BUSINESS WIRE)– Reply, een bedrijf dat gespecialiseerd is in nieuwe communicatiekanalen en digitale media, kondigt vandaag aan dat Reply en de European Banking Federation (EBF) een partnerschap zijn aangegaan om kennis, best practices en geleerde lessen over het gebruik van cloudcomputing in de banksector te delen in Europa.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20211027005962/nl/

De EBF is de stem van de Europese banksector en verenigt 32 nationale bankverenigingen in Europa die samen zo’n 3.500 banken vertegenwoordigen – groot en klein, groothandel en detailhandel, lokaal en internationaal – met ongeveer twee miljoen mensen in dienst.

Het partnerschap heeft tot doel binnen de bankgemeenschap kennis te delen over de nieuwste ontwikkelingen en inzichten in de aanname van nieuwe cloudgebaseerde business enablers. De EBF en Reply zullen hun gecombineerde expertise delen en kansen creëren voor uitwisseling, dialoog en leren op het gebied van cloudcomputing en gerelateerde digitale innovatiemogelijkheden.

“In de afgelopen jaren is cloudcomputing uitgegroeid van een concept tot een echt kernonderdeel van het bedrijfsleven – aldus Frederic Gielen, Executive Partner Reply – De services en virtuele omgevingen die met de cloud zijn geassocieerd, hebben het traditionele gebruik van technologie effectief getransformeerd. En transformatie maakt zeker deel uit van het zakelijke DNA van Reply. We zien ons werk op het gebied van cloudcomputing en onze samenwerking met de EBF als een weergave van onze bredere steun om bedrijven te digitaliseren en te transformeren en om continue productinnovatie te creëren voor onze klanten in de financiële dienstverlening”.

“In de wereld van digitale financiële diensten zijn klantervaring, technologie, cyberbeveiliging en de regelgeving die daarop van toepassing is, meer dan ooit met elkaar verbonden. Reply heeft expertise opgebouwd over digitale onderwerpen in verschillende industrieën en regio’s die ons inzicht kunnen vergroten in welke richting de banksector aan het stevenen is als gevolg van innovatie en wat nodig is om op veilige en duurzame manier succesvol te zijn – stelde Niels-Peter van Doorn, Chief Operating Officer EBF – We kijken ernaar uit om met Reply samen te werken aan een gezamenlijke missie om best practices en geleerde lessen over de digitale transformatie te delen met de financiële dienstverleningsgemeenschap”.

Deze samenwerking wordt gelanceerd met een presentatie op het evenement ‘Cyber resilience in banking: Regulation, synergies and trust‘, waarmee op 28 oktober 2021 de tweede editie van de Digital Thursdays-serie van EBF van start gaat. In hun presentatie deelt Reply de resultaten en lessen die zijn geleerd van hun ‘Cloud in Financial Services’-enquête, die is gebaseerd op de feedback van meer dan 100 financiële instellingen in de Europese Unie en het Verenigd Koninkrijk en de ervaring van Reply met meer dan 1.000 cloudcomputing-projecten bij financiële instellingen.

°°°

Reply

Reply [MTA, STAR: REY, ISIN: IT0005282865] is gespecialiseerd in het ontwerpen en implementeren van oplossingen op basis van nieuwe communicatiekanalen en digitale media. Als een netwerk van zeer gespecialiseerde bedrijven definieert en ontwikkelt Reply zakelijke modellen die mogelijk worden gemaakt door de nieuwe modellen van AI, big data, cloud computing, digitale media en het internet der dingen. Reply levert advies-, systeemintegratie- en digitale diensten aan organisaties in de sectoren telecom en media; industrie en dienstverlening; bankwezen en verzekeringen; en openbaar bestuur. www.reply.com

European Banking Federation

De European Banking Federation is de stem van de Europese banksector en brengt nationale bankverenigingen uit heel Europa samen. De EBF zet zich in voor een bloeiende Europese economie die wordt geschraagd door een stabiel, veilig en inclusief financieel ecosysteem, en voor een bloeiende samenleving waar financiering beschikbaar is om de dromen van burgers, bedrijven en innovators overal te financieren. www.ebf.eu

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Contactpersonen voor de media:

Reply
Fabio Zappelli

f.zappelli@reply.com
Tel. +39 02 535761

Aaron Miani

a.miani@reply.com
Tel. +44 (0)20 7730 6000

EBF
Rūta Barthet

r.barthet@ebf.eu
+32 492 46 73 04

Check out our twitter: @NewsNovumpr