21:51 uur 26-10-2021

Andersen Global verbetert Afrikaans platform met samenwerkende firma in Kameroen

SAN FRANCISCO–(BUSINESS WIRE)– Andersen Global verbetert zijn Afrikaanse platform met de toevoeging van de in Kameroen gevestigde samenwerkende firma Phoenix Advisory Limited.

Phoenix Advisory omvat managing partner Albert Désiré Zang en meer dan 10 professionals. De firma biedt belastingdiensten aan particulieren, bedrijven en ondernemingen in Kameroen en andere Afrikaanse landen.

“Al onze professionals zijn toegewijd om klanten op het hoogste niveau van dienst te zijn”, zei Albert. “Onze groei wordt gedreven door de behoeften van klanten en het is voor ons belangrijk om onze expertise en middelen uit te breiden. De toewijding van Andersen Global aan kwaliteitsservice versterkt onze capaciteiten en samen kunnen we een naadloze service leveren aan onze klanten in binnen- en buitenland.”

“Albert en zijn collega’s zijn een team van hoog kaliber wiens ambities en enthousiasme hen onderscheiden”, voegde Andersen Global Chairman en Andersen CEO Mark Vorsatz toe. “Ze hebben een uitzonderlijke kennis van zakelijke en fiscale regelgeving in Kameroen en Afrika, en delen de cultuur en waarden van onze organisatie. Hun toevoeging is een ander belangrijk onderdeel van onze uitbreidingsstrategie in de regio terwijl we onze praktijk op het continent blijven uitbouwen.”

Andersen Global is een internationale associatie van juridisch afzonderlijke, onafhankelijke firma’s met belasting- en wetgevingsprofessionals over de hele wereld. Andersen Global, opgericht in 2013 door de aangesloten Amerikaanse firma Andersen Tax LLC, heeft nu wereldwijd meer dan 9.000 professionals en heeft een aanwezigheid op meer dan 323 locaties via aangesloten firma’s en samenwerkende firma’s.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Megan Tsuei

Andersen Global

415-764-2700

Check out our twitter: @NewsNovumpr