13:11 uur 20-10-2021

EngageSmart maakt financiële resultaten derde kwartaal 2021 bekend op 10 november 2021

BRAINTREE, Mass.–(BUSINESS WIRE)– EngageSmart, Inc. (NYSE: ESMT), een toonaangevende leverancier van verticaal op maat gemaakte software voor klantbetrokkenheid en geïntegreerde betalingsoplossingen, zal woensdag na sluiting van de markt de financiële resultaten over het derde kwartaal van 2021 rapporteren , 10 november 2021. Het management organiseert om 17.00 uur een telefonische vergadering om de resultaten te bespreken ET.

De telefonische vergadering wordt live uitgezonden op de website voor investeerdersrelaties van EngageSmart op https://investors.engagesmart.com/events-and-presentations/events./. Een herhaling zal beschikbaar zijn op de investor relations-website na de oproep.

Voor investeerders en analisten die aan de oproep willen deelnemen, zijn de inbelnummers (844) 200-6205 voor binnenlandse bellers en (929) 526-1599 voor internationale bellers. De toegangscode voor conferentiegesprekken is 867326.

EngageSmart to Announce Third Quarter 2021 Financial Results on November 10, 2021

BRAINTREE, Mass.–(BUSINESS WIRE)– EngageSmart, Inc. (NYSE: ESMT), a leading provider of vertically-tailored customer engagement software and integrated payments solutions, will report third quarter 2021 financial results after the close of the market on Wednesday, November 10, 2021. Management will host a conference call to discuss the results at 5:00 p.m. ET.

The conference call will be webcast live on EngageSmart’s investor relations website at https://investors.engagesmart.com/events-and-presentations/events./. A replay will be available on the investor relations website following the call.

For investors and analysts wishing to participate in the call, the dial-in numbers are (844) 200-6205 for domestic callers and (929) 526-1599 for international callers. The conference call access code is 867326.

About EngageSmart

EngageSmart is a leading provider of vertically-tailored customer engagement software and integrated payments solutions. At EngageSmart, our mission is to simplify customer and client engagement to allow our customers to focus resources on initiatives that improve their businesses and better serve their communities. Headquartered in Braintree, Massachusetts, EngageSmart offers single instance, multi-tenant, true Software-as-a-Service (“SaaS”) vertical solutions, including SimplePractice, InvoiceCloud, HealthPay24 and DonorDrive, that are designed to simplify our customers’ engagement with their clients by driving digital adoption and self-service. EngageSmart serves more than 68,000 customers in the SMB Solutions segment and more than 3,000 customers in the Enterprise Solutions segment across five core verticals: Health & Wellness, Government, Utilities, Financial Services, and Giving. For more information, visit https://engagesmart.com and follow us on LinkedIn.

Contacts

Investor Relations:
David Calusdian

Sharon Merrill Associates, Inc.

ESMT@investorrelations.com

Press:

Nicole Bestard

nicole@qh-pr.com
646-627-3644

Check out our twitter: @NewsNovumpr