18:24 uur 13-10-2021

REPLY: het Train&Win-programma voor de Reply Cyber Security Challenge 2021 ontving in drie weken tijd meer dan 3.000 inzendingen

TURIJN, Italië–(BUSINESS WIRE)– De Reply Cyber Security Challenge van dit jaar, die op vrijdag 15 oktober wordt gehouden op challenges.reply.com, is verrijkt met het Train&Win-programma. Het programma heeft tot doel de nieuwe generatie bewust te maken van het onderwerp cybersecurity.

Vanaf 20 september trainden docenten en studenten van 16 jaar en ouder samen in probleemoplossende activiteiten in de Capture the Flag (CTF)-modus.

Het Train&Win-programma, dat 716 deelnemers verwelkomde en waarvoor 3.054 vlaggen zijn ingezonden, bood een speelse aanpak om te experimenteren en gevoelige onderwerpen als cyberbeveiliging, kwetsbaarheden en aanvalsmogelijkheden te leren kennen. Docenten en studenten trainden drie weken samen op het platform met verschillende raadsels in vijf verschillende categorieën: Coding, Web, Binary, Miscellaneous en Crypto.

Elke categorie vereist het gebruik van een andere reeks vaardigheden: logica, programmeer- en scriptvaardigheden voor Coding of reverse engineering voor Binary, het vermogen om kwetsbaarheden in Web-toepassingen te vinden of een mix van vaardigheden voor Miscellaneous. Daarnaast is er studiemateriaal ter beschikking gesteld ter voorbereiding op de internationale competitie op 15 oktober .

Elke week wordt een winnaar gekozen uit alle studenten die punten hebben gescoord en een geldige vlag hebben ingezonden. In de eerste week kwam het Johann Kepler Gymnasium uit Leonberg, Duitsland als beste uit de bus. De winnaar van de tweede week was een Belgische student van Henallux University, die de Reply Cyber Security Challenge als examen in zijn opleiding gebruikt. In de derde week behaalde een student van de BMSZC Bláthy Ottó Titusz School of Computer Science and Technology in Boedapest de eerste plaats.

Martina Rosales van het Johann Kepler Gymnasium: “We zijn blij met het succes van het Train&Win-programma en verwelkomen de speelse aanpak om onze studenten kennis te laten maken met urgente onderwerpen zoals cyberbeveiliging. De belangstelling is groot en toont de toegenomen vraag in alle leeftijdsgroepen. We verwelkomen het idee en kijken ernaar uit om het platform te gebruiken om meer taken op te lossen.”

De Reply Cyber Security Challenge wordt gehouden op vrijdag 15 oktober op challenges.reply.com en heeft als doel teams van 2 tot 4 spelers te verzamelen om te strijden in een 24-uurs ‘Capture the Flag (CTF) marathon challenge’. De wedstrijd zal gericht zijn op het identificeren van kwetsbaarheden die opzettelijk verborgen zijn in software en computersystemen.

Voor meer informatie en registratie: challenges.reply.com

°°°

Reply

Reply [MTA, STAR: REY, ISIN: IT0005282865] is gespecialiseerd in het ontwerpen en implementeren van oplossingen op basis van nieuwe communicatiekanalen en digitale media. Als een netwerk van zeer gespecialiseerde bedrijven definieert en ontwikkelt Reply zakelijke modellen die mogelijk worden gemaakt door de nieuwe modellen van AI, big data, cloud computing, digitale media en het internet der dingen. Reply levert advies-, systeemintegratie- en digitale diensten aan organisaties in de sectoren telecom en media; industrie en dienstverlening; bankwezen en verzekeringen; en openbaar bestuur. www.reply.com

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Pers

Reply
Fabio Zappelli

f.zappelli@reply.com
Tel. +39 02 535761

Aaron Miani

a.miani@reply.com
Tel. +44 (0)20 7730 6000

Check out our twitter: @NewsNovumpr