19:11 uur 12-10-2021

Cognite tekent nieuwe overeenkomst met bp om een enkele geconsolideerde gegevenslaag te bieden voor de boorputactiviteiten van bp

Nieuwe tweejarige overeenkomst bouwt voort op het eerste strategische partnerschap met het Industrial DataOps-platform Cognite Data Fusion om boorputontwerp en werkstromen te optimaliseren

AUSTIN, Texas–(BUSINESS WIRE)– Cognite, een leider op het gebied van industriële innovatie, heeft vandaag aangekondigd dat het een meerjarige overeenkomst heeft getekend met bp (NYSE: BP) om de industriële dataops-oplossing van Cognite, Cognite Data Fusion™, te gebruiken om zijn ingenieurs en domeinexperts te voorzien van betere toegang tot gecontextualiseerde gegevens om de efficiëntie en duurzaamheid van boorputoperaties te vergroten.

“bp is verheugd om onze strategische samenwerking met Cognite uit te breiden om ons te concentreren op optimalisatie door gecontextualiseerde gegevens”, zegt Ahmed Hashmi, senior vice-president van digitaal, productie en zakelijke diensten bij bp. “Onze samenwerking met behulp van Cognite Data Fusion in onze Well Delivery Workbench stelt boorputplanners, ingenieurs en rig-site operations-teams in staat om boorputontwerp en werkstromen voor de uitvoering te optimaliseren. Dit zorgt voor een grotere focus op veilige levering, verbeterde ontwerpkwaliteit en verhoogde efficiëntie.”

“bp blijft energie opnieuw vormgeven via gedurfde digitale oplossingen en we zijn blij om een rol te spelen aangezien Cognite Data Fusion een enkele geconsolideerde brongegevenslaag biedt om de efficiëntie en duurzaamheid te vergroten”, zegt Francois Laborie, president van Cognite Noord-Amerika. “Zowel Cognite als bp zijn toegewijd aan het transformeren van de industrie door middel van digitale innovatie.”

Over Cognite

Cognite is een wereldwijd industrieel SaaS-bedrijf dat is opgericht met één duidelijke visie: industriële bedrijven snel voorzien van gecontextualiseerde, betrouwbare en toegankelijke gegevens om de volledige digitale transformatie van zware activa-industrieën over de hele wereld te stimuleren. Ons belangrijkste industriële DataOps-platform, Cognite Data Fusion™, stelt industriële gegevens- en domeingebruikers in staat om snel en veilig samen te werken om industriële AI-oplossingen en -toepassingen te ontwikkelen, te operationaliseren en op te schalen om zowel winstgevendheid als duurzaamheid te leveren. Bezoek ons op www.cognite.com en volg ons op Twitter @CogniteData of LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/cognitedata.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Michelle Holford

Wereldwijde PR-lead – Cognite

+15127443420 (VS)

+4748290454 (Noorwegen)

michelle.holford@cognite.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr