16:06 uur 12-10-2021

Andersen Global versterkt aanwezigheid in Botswana

SAN FRANCISCO–(BUSINESS WIRE)– Om de aanwezigheid van de organisatie in Afrika te versterken, gaat Andersen Global een samenwerkingsovereenkomst aan met belastingkantoor AccPro Accountants in Botswana.

AccPro Accountants, geleid door algemeen directeur Craig Granville, heeft vier locaties in Botswana – Francistown, Gaborone, Maun en Kasane – en biedt full-service mogelijkheden op het gebied van belastingadvies, belastingnaleving, bedrijfssecretariaat en financiële diensten. Het bedrijf werkt met twee partners en meer dan 40 professionals en bedient zowel lokale en internationale bedrijven als kleine en middelgrote bedrijven.

“Samenwerken met professionals die onze toewijding aan naadloze, best-in-class service delen, versterkt onze praktijk omdat we ernaar streven een referentieorganisatie in Botswana te zijn,” zei Craig. “Onze collectieve expertise biedt een schat aan kennis en ervaring en samen creëren we een blijvende impact voor onze klanten.”

Andersen Global Strengthens Presence in Botswana

SAN FRANCISCO–(BUSINESS WIRE)– Bolstering the organization’s footprint in Africa, Andersen Global enters a Collaboration Agreement with tax firm AccPro Accountants in Botswana.

AccPro Accountants, led by Managing Director Craig Granville, has four locations in Botswana—Francistown, Gaborone, Maun and Kasane—providing full-service capabilities in tax advisory, tax compliance, company secretarial and financial services. Operating with two Partners and over 40 professionals, the firm serves local and international companies as well as small and medium-sized businesses.

“Collaborating with professionals who share our commitment to seamless, best-in-class service reinforces our practice as we aim to be a benchmark organization in Botswana,” Craig said. “Our collective expertise offers a wealth of knowledge and experience, and together we will create a lasting impact for our clients.”

“Craig and his team demonstrate their excellent leadership and dedication to stewardship,” added Andersen Global Chairman and Andersen CEO Mark Vorsatz. “Their capabilities complement our existing collaborating firm’s legal practice in Botswana and position us to better serve our clients’ needs in the country and region.”

Andersen Global is an international association of legally separate, independent member firms comprised of tax and legal professionals around the world. Established in 2013 by U.S. member firm Andersen Tax LLC, Andersen Global now has more than 9,000 professionals worldwide and a presence in over 320 locations through its member firms and collaborating firms.

Contacts

Megan Tsuei

Andersen Global

415-764-2700

Check out our twitter: @NewsNovumpr