20:09 uur 05-10-2021

Tollywood duikt diep in NFT’s: momenten uit films nu beschikbaar als authentieke digitale verzamelobjecten op Tiar.io

HYDERABAD, India–(BUSINESS WIRE)– TIAR.io, de Indiase NFT-marktplaats in samenwerking met Mango Mass Media en First Frame Entertainment, heeft de lancering aangekondigd van Konda Polam Official Digital Collectibles op 7 oktober met in de hoofdrol Rakul Preet Singh en Vaishnav Tej . Dit wordt de komende weken gevolgd door druppels authentieke digitale verzamelobjecten (NFT’s) van aankomende Tollywood-films. Deze stap komt na de volledig uitverkochte lancering van Seetimaarr authentieke NFT’s met Tamannah Bhatia en Gopichand.

TIAR’s Marketplace, die gebruikmaakt van de principes van NFT’s, biedt filmliefhebbers de mogelijkheid om authentieke en limited edition digitale verzamelobjecten te bemachtigen op de dag van de filmlancering. Aangezien deze digitale verzamelobjecten beperkt zijn, kunnen ze later worden doorverkocht tegen een hogere waarde die overeenkomt met het succes van de film. TIAR streeft ernaar om dergelijke NFT’s en plannen voor het leveren van waarde te blijven ontwikkelen en vrijgeven door ze educatief, interactief en onderhoudend te maken.

Tollywood Dives Deep Into NFTs: Moments From Films Now Available as Authentic Digital Collectibles at Tiar.io

HYDERABAD, India–(BUSINESS WIRE)– TIAR.io, the Indian NFT marketplace in partnership with Mango Mass Media and First Frame Entertainment, has announced the launch of Konda Polam Official Digital Collectibles on the 7th of October starring Rakul Preet Singh and Vaishnav Tej. This is to be followed by drops of authentic digital collectibles (NFTs) of upcoming Tollywood movies in the next couple of weeks. This move comes after the fully sold-out launch of Seetimaarr authentic NFTs featuring Tamannah Bhatia and Gopichand.

TIAR’s Marketplace, which utilizes the principles of NFTs, provides an opportunity for movie buffs to get their hands on authentic and limited edition digital collectibles on the very day of the movie launch. Since these digital collectibles are limited, they can be resold later at a higher value correlating to the success of the movie. TIAR aims to continue developing and releasing such NFTs and plans on providing value by making them educational, interactive and entertaining.

About The Indian Art Revolution (TIAR)

TIAR is the latest decentralised network of India which aims to bring innovation in the art, sports and entertainment industry in India through blockchain. TIAR’s ecosystem will comprise of an NFT Marketplace, Boxing Pay-Per-View Platform, Information Center, Launchpad and Blockchain Based Gaming. The TIAR team comprises experienced professionals in the realm of blockchain, education, management consulting, sports management, marketing and endorsements who will help in building the TIAR platform and open a possibility of a decentralised community.

Social Links:

Website – TIAR.io

Instagram: https://instagram.com/theindianartrevolution

Telegram: https://t.me/TiarToken

Twitter: https://twitter.com/TIARevolution

Contacts

Name: R. Prashanth Singh, COO

Contact: +91 8008034999

E-mail – support@TIAR.io
Website – TIAR.io

Check out our twitter: @NewsNovumpr