18:23 uur 04-10-2021

Watts Water Technologies, Inc. benoemt Monica Barry tot Chief Human Resources Officer

NORTH ANDOVER, Massachusetts–(BUSINESS WIRE)– Watts Water Technologies, Inc. (NYSE: WTS) heeft vandaag de benoeming aangekondigd van Monica Barry tot Chief Human Resources Officer.

Mevrouw Barry is afkomstig van Colfax Corporation, waar zij van februari 2020 tot september 2021 de functie van Vice President, Talent Management, Organizational Development en Corporate HR Business Partner bekleedde. Voordat zij bij Colfax in dienst trad, was mevrouw Barry van juli 2015 tot januari 2020 Vice President, Global Talent, Learning & Development and Inclusion en van augustus 2012 tot oktober 2015 Vice President, Human Resources, Health sector bij Johnson Matthey, PLC. Mevrouw Barry heeft ook HR-managementfuncties bekleed bij The Campbell Soup Company en FMC Corporation. Mevrouw Barry behaalde een bachelorgraad aan de staatsuniversiteit van West Virginia en een Executive MBA-diploma aan de Loyola universiteit in Maryland.

Mevrouw Barry volgt Kenneth R. Lepage op als leider van de wereldwijde HR-afdeling van het bedrijf. De heer Lepage zal zijn huidige functie als General Counsel en zijn nieuwe functie als Chief Sustainability Officer van het bedrijf blijven vervullen.

“Ik ben van mening dat Monica’s talent en ervaring haar uitermate geschikt maken om onze voortdurende strategische initiatieven wereldwijd te helpen leiden,” aldus Robert J. Pagano jr., Chief Executive Officer. “Monica brengt ons een enorme brede en diepe ervaring op het gebied van leiderschap in veranderingstrajecten, wereldwijde talentontwikkelingsstrategie, organisatorische effectiviteit en diversiteit, gelijkheid en inclusie (DEI). Ik ben verheugd dat Monica ons wereldwijde leiderschapsteam komt versterken en we kijken ernaar uit om met haar samen te werken aan de uitvoering van onze HR-strategie en aan het verder opbouwen van een high-performance cultuur.”

Watts Water Technologies, Inc. bestaat uit een familie van bedrijven met een wereldwijde productie en hoofdkantoor in de VS, die een van de breedste productlijnen ter wereld heeft voor sanitair, verwarming en waterkwaliteit. De bedrijven en merken van Watts Water bieden innovatieve oplossingen op het gebied van sanitair, verwarming en waterkwaliteit voor commerciële, residentiële en industriële toepassingen. Ga voor meer informatie naar www.wattswater.com.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Watts Water Technologies, Inc.

Timothy M. MacPhee

Treasurer & Vice President Investor Relations

Telephone: 978-689-6201

Fax: 978-794-0353

Check out our twitter: @NewsNovumpr