06:00 uur 04-10-2021

Ingram Micro Commerce & Lifecycle Services geselecteerd om het inkomende distributiecentrum van Zalando in de buurt van Berlijn, Duitsland te beheren

BERLIJN–(BUSINESS WIRE)– Ingram Micro Commerce & Lifecycle Services, een toonaangevende leverancier van wereldwijde toeleveringsketenbeheer en logistieke oplossingen voor e-commerce, heeft vandaag aangekondigd dat het door Zalando, Europa’s toonaangevende online platform voor mode en lifestyle, is geselecteerd om het inkomende distributiecentrum van het bedrijf in de buurt van Berlijn, Duitsland, te beheren.

Het distributiecentrum van Zalando in Großbeeren, nabij Berlijn, werd in maart 2021 operationeel, biedt 17.000 vierkante meter aan ruimte en is strategisch gelegen nabij een van de sterkste consumentenmarkten van Duitsland. Het magazijn wordt gebruikt om producten te distribueren naar andere fulfilmentcentra van Zalando, om de voorraad tussen faciliteiten in evenwicht te brengen en de beschikbaarheid van producten te vergroten op basis van de vraag van de consument in bepaalde regio’s.

“Ingram Micro is er trots op onze samenwerking met Zalando uit te breiden naar een nieuwe bedrijfstak”, zei Dietmar Schenzel, algemeen directeur van Ingram Micro Commerce & Lifecycle Services. “We hebben het bedrijf een enorme groei zien doormaken, van de lancering van hun e-commerce fulfilment-activiteiten tot hun evolutie tot wat nu het grootste online modeplatform in Europa is. Een dergelijk traject spreekt tot waarde van een echte strategische samenwerking.”

Het inkomende distributiecentrum is de derde faciliteit in het netwerk van Zalando die door Ingram Micro wordt beheerd. Ingram Micro beheert ook fulfilmentcentra van Zalando in de buurt van Stockholm, Zweden, en Rotterdam, Nederland.

Over Ingram Micro Commerce & Lifecycle Services

Ingram Micro Commerce & Lifecycle Services biedt toeleveringsketenoplossingen die verder gaan dan het verbinden van vraag en aanbod. Van grensoverschrijdende orderverwerking tot dropship- en retourbeheer, dispositie van IT-activa, remarketing en meer. Onze oplossingen stimuleren groei, verbeteren het rendement op investeringen en beschermen onze klanten. We zijn er trots op dat we klanten in een breed spectrum van industrieën van dienst zijn, van snelgroeiende merken tot ondernemingen uit de Global 2000, en zetten ons ervoor in om hun succes te faciliteren via ons wereldwijde magazijnnetwerk, technologie van wereldklasse, strategische partnerships en tientallen jaren expertise in de logistiek, mobiele apparaten en ITAD-bedrijven. Ga voor meer informatie naar: www.ingrammicroservices.com.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Lauren Jow

Wereldwijd brandmanager

Lauren.jow@ingrammicro.com
Ingram Micro Commerce & Lifecycle Services

Check out our twitter: @NewsNovumpr