00:29 uur 02-10-2021

‘Fashion Futian! Explore Globally’ Shenzhen Futian Fashion Investment 2021 Paris Forum met succes gelanceerd

PARIJS–(BUSINESS WIRE)– Om 14.30 uur Parijse tijd op 30 september 2021 werd het SHENZHEN FUTIAN FASHION INVESTMENT 2021 PARIS FORUM met succes gehouden in Parijs, Frankrijk, met de steun van de Volksregering van het Futian District van de gemeente Shenzhen, dat de charme van Futian aan de wereld liet zien.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20211001005744/nl/

Shenzhen Futian Fashion Investment 2021 Paris Forum was launched on September 30, 2021 at Palais de la Culture Puteaux (Photo: Business Wire)

Shenzhen Futian Fashion Investment 2021 Paris Forum was launched on September 30, 2021 at Palais de la Culture Puteaux (Photo: Business Wire)

Het forum is niet alleen een groots evenement voor de ontwikkeling van de mode-industrie in het Futian District, maar ook een verwezenlijking van de uitwisselingen tussen China en Frankrijk op het gebied van mode. Met de Shenzhen Futian Fashion Investment Promotion als kern zal dit forum zorgen voor de promotie van de hoogwaardige bedrijfsomgeving, industriële basis en industriële projecten van Futian aan de wereld. Internationale instellingen, modemerken en internationale talenten zijn van harte welkom in Futian voor ontwikkeling.

Met de hulp van de internationale professionele organisatie het Futian International Fashion Strategy Committee wordt er vertrouwd op het topmode-evenement de Paris Fashion Week om hoogwaardige internationale talenten uit de modewereld bijeen te brengen. Aan het evenement werd actief deelgenomen door de belangrijkste modeautoriteiten ter wereld, Franse overheidsinstanties, internationale luxegroepen en internationale modemedia. Dit evenement werd krachtig ondersteund door Paris La Défense, GBD Innovation Club, DEFI La Mode de France, Federation de la Haute Couture de la Mode, Kering Group, Institut Français de la Mode, EnaMoMa by PSL, Comité Professionnel de Développement de l’Horlogerie, de la Bijouterie, de la Joaillerie, de l’Orfèvrerie et des Arts de la Table, Le Chinese Business Club, Who’s Next (WSN) en andere Franse instellingen en internationale organisaties. Dhr. Pierre-Yves Guice, CEO van Paris La Défense, voorzitter van GBD Innovation Club; dhr. Pascal Morand, Executive President van Fédération de la Haute Couture et de la Mode, hoofd Global Fashion and Design Department, topmode-autoriteit van de wereld; dhr. Sébastien Vicente, hoofd Art de Vivre Department van Business France; en andere internationale gasten woonden dit evenement bij. 150 Parijse ondernemers, gasten uit de industrie en internationale media waren ook aanwezig en spraken over innovatie en ontwikkeling en win-win-samenwerking met vertegenwoordigers van het Shenzhen Futian District, het meest actieve en innovatieve CBD in China.

Hand in hand op weg naar een mooie toekomst

Dhr. Zhou Jiangtao, waarnemend districtsburgemeester van de Volksregering van het Futian District van de gemeente Shenzhen, verklaarde: “Futian grijpt belangrijke historische kansen aan, zoals de bouw van de Guangdong-Hong Kong-Macao Greater Bay Area en de Shenzhen Pilot Demonstration Zone, wat de ‘drie belangrijke industrieën’ van wetenschap en technologie, financiën en mode in de schijnwerpers zet, met plannen voor de bouw van een centrale innovatiezone, een centraal zakendistrict en een centrale vitaliteitszone.

Optimalisering van de bedrijfsomgeving en cultivering van vruchtbare grond voor de internationale ontwikkeling van de mode-industrie.

De Shenzhen Futian CBD Comprehensive Development Index behoort tot de top drie in China. In 2020 werd deze officieel lid van de GBD Innovation Club.

FuTian – de nieuwe kracht van internationale mode

Mw. Meng Man, plaatsvervangend districtsburgemeester van de Volksregering van het Futian-district van de gemeente Shenzhen en vice-president van IFSC, gaf een keynote speech door middel van een video, waarin zij stelde: “Futian zal er alles aan doen om een cluster van ontwikkeling van de mode-industrie op te bouwen met een kernaandrijving en ondersteuning vanuit meerdere punten.” Het Futian-district kijkt ernaar uit om samen te werken met internationale modebedrijven, professionele instellingen en talenten over de hele wereld om ‘een plateau van de Chinese mode-industrie op te bouwen en gezamenlijk een nieuw gebied te openen voor de mode-industrie in de wereld.’

International Summit Forum brengt beroemdheden in de internationale mode-industrie samen

Tijdens dit evenement werden twee grote thematische topfora gehouden over ‘Innovative Development of GBD’ en ‘Future Development of International Fashion Industry’. Een aantal internationale modeleiders namen deel aan de uitwisseling en bespraken het ontwikkelingsmodel van de belangrijkste zakendistricten en de mode-industrie van de stad en onderwerpen in verband met internationale innovatiesamenwerking. De gasten op de conferentie erkenden de concepten voor bedrijfsplanning en modeontwikkeling van Futian volledig en spraken hun bereidheid uit om zich in Futian te ontwikkelen.

Verdieping van internationale samenwerking en creatie van een ‘internationale ontwerpersalliantie’

Exploratie van een nieuwe manier van samenwerken op het gebied van internationale mode

Futian is een van China’s mode-industriecentra, met meer dan 2.000 modebedrijven en een industriële schaal van meer dan 120 miljard yuan. Het heeft ook sterke voordelen in de mode-ontwerpindustrie. Daarvan lopen de high-end kleding- en architecturale decoratieontwerpindustrieën ver voorop in China en zijn deze internationaal bekend. Na het evenement stelde mw. Dong Shan, de Director van Culture, Radio, Television, Tourism and Sports Bureau van het Futian District van Shenzhen, en Executive Director van IFSC, in een video-interview met de media: “Het Futian District stimuleert voortdurend een nieuw momentum voor de integratie en ontwikkeling van de mode-industrie en bouwt een internationale professionele service-industriecluster op. Hiervoor worden de resources voor internationale mode opgezet, zodat deze opgenomen kunnen worden in de internationale modewaardeketen. Daarnaast wordt gebouwd aan een modecentrum van wereldklasse in het baaigebied.”

Tijdens dit evenement ondertekende het International Fashion Strategy Committee van het Futian District de ‘Letter of Intent on Paris Outstanding Designer Fashion Cooperation Project’ met EnaMoMa by PSL, en werd een formele internationale samenwerkingsrelatie tussen Shenzhen Futian en Parijs op het gebied van mode en ontwerp bekrachtigd. Samen gaan de twee partijen een brug slaan voor samenwerking tussen een groot aantal uitstekende internationale ontwerpers en verschillende modemerkondernemingen, om zo een gezond ecosysteem voor de internationale mode-industrie op te bouwen.

Als China’s eerste stedelijk en regionaal uitvoerend agentschap voor internationale modestrategie, heeft het Futian International Fashion Strategy Committee actief internationale uitwisselingen en samenwerking op het gebied van mode-industrialisatie uitgevoerd, om zo internationale middelen aan te trekken om het gezamenlijke werk te promoten, op diepgaande wijze het internationale toneel van de mode-industrie te betreden en het internationale stadsbeeld van Futian, Shenzhen, volledig te tonen. De hoop is dat, door een reeks promotieactiviteiten, de uitwisselingen tussen China en Frankrijk en de internationale invloed van de Chinese krachten op het gebied van mode, vertegenwoordigd door Futian, zullen worden gestimuleerd, zodat de wereld zijn aandacht kan vestigen op Shenzhen Futian!

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Ying Li

+8615001105799

Check out our twitter: @NewsNovumpr