09:08 uur 01-10-2021

Johns Manville hernieuwt belofte om een betere toekomst op te bouwen, stelt doelen voor 2025 in nieuw duurzaamheidsverslag

DENVER–(BUSINESS WIRE)– Johns Manville (JM), een toonaangevende wereldwijde fabrikant van energie-efficiënte bouwproducten, speciaal ontwikkelde materialen en een Berkshire Hathaway-bedrijf, heeft vandaag zijn duurzaamheidsverslag voor 2021 uitgebracht. Het zevende verslag van JM communiceert een evenwichtige aanpak die zowel de belanghebbenden als het bedrijf ten goede komt. Het verslag is beschikbaar op: www.jm.com/sustainability.

“JM zet zijn traject in duurzaamheid voort met intentie en een hernieuwde belofte om een betere toekomst op te bouwen”, zei Bob Wamboldt, president en CEO. “Onze focus op duurzaamheid is een aanvulling op onze kernwaarden van mensen, passie, presteren en beschermen, die ons helpen om positieve en krachtige JM-ervaringen voor onze werknemers, klanten en leveranciers te stimuleren.”

Het nieuwe verslag bevat een update over de voortgang ten opzichte van de duurzaamheidsdoelen voor 2020 van JM en introduceert duurzaamheidsdoelen voor 2025 in een nieuw universeel kader.

“Gebeurtenissen die verband houden met de wereldwijde pandemie, raciale onrechtvaardigheid, klimaatverandering en economische volatiliteit versterken waarom duurzaamheid zo belangrijk is”, zei Tim Swales, senior vice-president en Chief Technology Officer. “Ons nieuwe duurzaamheidskader heeft tot doel onze impact op de planeet te verminderen door de creatie en het storten van afval aanzienlijk te verminderen, de ondersteuning van ons wereldwijde personeelsbestand uit te breiden met de nadruk op veiligheid, diversiteit en inclusie, en meer energie-efficiënte producten te innoveren voor een koolstofarme toekomst.”

Het verslag voor 2021 is ontwikkeld “in overeenstemming” met de optie GRI-normenkern voor duurzaamheidsrapportage en is beoordeeld door Materiality Disclosures Service van GRI.

Over Johns Manville

Johns Manville, een Berkshire Hathaway-bedrijf (NYSE: BRK.A, BRK.B), is een toonaangevende fabrikant en marketeer van hoogwaardige producten voor bouwisolatie, mechanische isolatie, commerciële dakbedekking en dakisolatie, evenals vezels en nonwovens voor commerciële, industriële en residentiële toepassingen. JM bedient markten zoals lucht- en ruimtevaart, de automobielindustrie en transport, luchtbehandeling, apparaten, HVAC, buizen en apparatuur, filtratie, waterdichting, bouw, vloerbekleding, interieurs en windenergie. Het in Denver gevestigde bedrijf is sinds 1858 actief en heeft een jaaromzet van meer dan $ 3 miljard. Het bekleedt leidende posities in alle belangrijke markten die het bedient. Johns Manville heeft 8.000 mensen in dienst en heeft 46 productiefaciliteiten in Noord-Amerika, Europa en China. Aanvullende informatie is te vinden op www.jm.com.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Eric Brown

+1-303-809-2853

Eric.Brown@JM.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr