07:10 uur 01-10-2021

Bevordering van China EU-samenwerking, oprichting van een Europese Ondernemingen (Nanjing) Servicecentrum

NANJING, China–(BUSINESS WIRE)– Volgens de statistieken van de Europese Kamer van Koophandel van China is het aantal EU-ondernemingen in Nanjing, provincie Jiangsu, sinds juni 2021 gestegen tot 120. Met de bevordering van het internationaliseringsproces van Lishui, Nanjing, zullen meer Europese ondernemingen worden aangetrokken om in Lishui te investeren en uit te breiden. Daarom is op 30 september het European Enterprises (Nanjing) Service Center officieel van start gegaan in Lishui, Nanjing.

Als professionele dienstverlenende organisatie, erkend door de Europese Kamer van Koophandel in China, de Italiaanse Kamer van Koophandel en andere organisaties, zal het dienstencentrum industriële locaties selecteren, projectagentschappen opzetten, toptalenten introduceren, de toeleveringsketen financieren, topconferenties organiseren en andere diensten verlenen aan Europese ondernemingen die zich in Nanjing (Lishui) vestigen. Specifiek heeft het centrum vier sectoren: International Investment Promotion Center, enterprise agency center, international financial and talent service center en international cultural exchange center, die one-stop services kunnen bieden voor Europese ondernemingen om te investeren in Nanjing Lishui. Volgens het rapport zal het centrum een platform creëren voor Europese ondernemingen om te communiceren met lokale overheden zoals Lishui, Nanjing, een brug slaan voor economische en culturele uitwisselingen tussen China en de EU, en het internationaliseringsproces van Lishui, Nanjing bevorderen.

Ter gelegenheid van de openingsceremonie, de Europese Kamer van Koophandel in China en twee van andere kamers van koophandel, 22 Europese ondernemingen, waaronder Adler Pelzer groep van Duitsland, Technogym van Italië, INTESA SANPAOLO bankgroep van Italië en AST van Oostenrijk woonden de openingsceremonie van de Europese Ondernemingen (Nanjing) Service Center, om de investering communicatie met Lishui, Nanjing te houden, diep inzicht in de investeringsomgeving van Lishui, Nanjing en veel project contracten te ondertekenen op het moment.

Contacts

RAY Xing

Bedrijfsnaam: De Europese Ondernemingen (Nanjing) Service Center

Website: http://www.eeitown.com/
E-mail: RAY@keyibc.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr