18:27 uur 28-09-2021

REPLY: aftellen naar de Reply Cyber Security Challenge 2021 begonnen

TURIJN, Italië–(BUSINESS WIRE)– Op 15 oktober 2021 lanceert Reply de vierde editie van de Reply Cyber Security Challenge, een op teams gebaseerde codeerwedstrijd die openstaat voor jonge professionals en liefhebbers van cyberbeveiliging van over de hele wereld.

De editie van dit jaar wordt ondersteund door Intesa Sanpaolo, een van de belangrijkste bankgroepen in Europa, en Immersive Labs, het platform dat bedrijven in staat stelt om de menselijke capaciteiten in elk onderdeel van hun cyberbeveiliging te vergroten, te meten en te bewijzen.

De steun van Intesa Sanpaolo bevestigt haar inzet om het onderwijs, het bewustzijn en de training over cyberbeveiliging onder jongeren te vergroten.

Het verbeteren van kennis, vaardigheden en beoordelingsvermogen op het gebied van cyberbeveiliging is de missie van Immersive Labs, en de Reply Cyber Security Challenge vertegenwoordigt een nieuwe en boeiende manier om de cybercapaciteiten van mensen te vergroten.

De uitdaging, die in 2020 meer dan 10.000 deelnemers uit 160 landen verwelkomde die samenkwamen in 2.380 teams, heeft tot doel teams (van 2 tot 4 spelers) te laten strijden in een Capture The Flag (CTF)-marathonuitdaging van 24 uur, gericht op de identificatie van kwetsbaarheden die opzettelijk verborgen zijn in software en computersystemen.

De uitdaging is ontwikkeld door de Cyber Security-experts van Reply en bestaat uit vijf spelcategorieën (Coding, Web, Binary, Crypto en Miscellaneous) waarin deelnemers moeten proberen om in de kortst mogelijke tijd beveiligingsproblemen en -raadsels van toenemende moeilijkheidsgraad op te lossen.

De wedstrijd wordt gehouden op vrijdag 15 oktober , tijdens de European Cyber Security Month (ECSM), de Europese bewustmakingscampagne die elk jaar in oktober burgers, organisaties, bedrijven en instellingen bewuster wil maken ten aanzien van de grote cyberrisico’s.

Het podium wordt samengesteld door de drie beste teams die aan het einde van de competitie de hoogste score behalen en een rapport presenteren met de strategieën die ze tijdens de uitdaging hebben gekozen. De uiteindelijke score wordt bepaald door het hoogste aantal geïdentificeerde verborgen vlaggen, plus een bonus die wordt toegekend voor de snelle oplossing van de problemen.

Vanaf vandaag en tot 15 oktober hebben deelnemers op de website challenges.reply.com de mogelijkheid om zich gratis in te schrijven voor de uitdaging (door hun team te registreren of door met andere spelers in willekeurige teams samen te werken) en om te trainen in de ‘sandbox’-modus aan de hand van de uitdagingen van vorige edities.

De Reply Cyber Security Challenge is ook verrijkt met het Train&Win-programma. Vanaf vandaag kunnen docenten en leerlingen ouder dan 16 jaar samen trainen om problemen op te lossen in CTF-modus op het platform challenges.reply.com en Reply-gadgets voor educatieve doeleinden winnen. Het platform wordt een cybersecurity-oefenruimte, met oefeningen en studiemateriaal ter voorbereiding op de internationale competitie op 15 oktober .

De Cyber Security Challenge maakt deel uit van Reply’s Challenges-programma, dat zich richt op de meest innovatieve trends op het gebied van coderingscreativiteit, cyberbeveiliging en financiën. Sinds 2018 zijn meer dan 100.000 mensen lid geworden van de Reply Challenges-community.

°°°

Reply

Reply [MTA STAR: REY, IS: IT000528286IN is gespecialiseerd in het ontwerpen en ontwerpen van oplossingen op basis van nieuwe communicatiekanalen en digitale media. Als een netwerk van zeer gespecialiseerde bedrijven definieert en ontwikkelt Reply zakelijke modellen die mogelijk worden gemaakt door de nieuwe modellen van big data, cloud computing, media en het internet der dingen. Reply levert advies-, systeemintegratie- en digitale diensten aan organisaties in de sectoren telecom en media; industrie en dienstverlening; bankwezen en verzekeringen; en openbaar bestuur. www.reply.com

Immersive Labs

Immersive Labs stelt organisaties in staat om menselijke cybercapaciteiten uit te rusten, te beoefenen en te bewijzen. We bieden metrische gegevens die beveiligingsleiders inzicht geven in menselijke cybervaardigheden en paraatheidsniveaus in hun hele organisatie en verbeteren deze door middel van dynamische laboratoria en crisisscenario’s die het dreigingslandschap volgen. Immersive Labs wordt ondersteund door Goldman Sachs Asset Management, Summit Partners, Insight Partners, Citi Ventures en Menlo Ventures. Tot onze klanten behoren enkele van de grootste bedrijven in onder meer financiële dienstverlening, gezondheidszorg en overheid. Ga voor meer informatie over het aanbod van Immersive Labs naar www.immersivelabs.com

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Contactpersonen voor de media:
Reply
Fabio Zappelli

f.zappelli@reply.com
Tel. +39 02 535761

Aaron Miani

a.miani@reply.com
Tel. +44 (0)20 7730 6000

Immersive Labs
Jill Creelman

immersivelabs@inkhouse.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr