23:43 uur 28-09-2021

Andersen Global breidt voetafdruk in Azië uit; Voegt aanwezigheid toe in vier landen

SAN FRANCISCO–(BUSINESS WIRE)– Andersen Global breidt de oostelijke dekking van zijn wereldwijde platform uit via een samenwerkingsovereenkomst met belastingadviesfirma BoardRoom Business Solutions Pte. Ltd., waarmee het 14 vestigingen in Singapore, Maleisië, China en Hong Kong toevoegt.

BoardRoom is in 1968 opgericht en biedt een volledig pakket belasting-, financiële, salaris- en bedrijfssecretariaatsdiensten, zakelijke oplossingen en bedrijfsadvies aan klanten, waaronder multinationals uit de Fortune 500, beursgenoteerde bedrijven en particuliere ondernemingen. Het bedrijf wordt geleid door Kim Teo, groeps-CEO, en Chester Leong, Managing Director van BBS, en werkt samen met 19 partners en meer dan 800 professionals.

“We zijn verheugd om samen te werken met gelijkgestemde professionals die investeren in hun mensen en rentmeesterschap promoten om ervoor te zorgen dat klanten de beste oplossingen krijgen”, zei Kim. “Onze gecombineerde expertise en synergie bieden ons de mogelijkheid om wereldwijd op een naadloze manier geïntegreerde, onafhankelijke diensten te leveren.”

“BoardRoom biedt een brede dekking en vestigt een sterke positie in de regio”, voegde Andersen Global Chairman en Andersen CEO Mark Vorsatz toe. “Hun uitgebreide ervaring en kennis is van onschatbare waarde voor onze klanten met lokale en regionale belangen. Kim en zijn team demonstreren de hoogste professionele normen en we kijken ernaar uit om samen te werken terwijl we de capaciteiten van onze groep in deze belangrijke regio blijven uitbreiden.”

Andersen Global is een internationale associatie van juridisch afzonderlijke, onafhankelijke firma’s met belasting- en wetgevingsprofessionals over de hele wereld. Andersen Global, opgericht in 2013 door de aangesloten Amerikaanse firma Andersen Tax LLC, heeft nu wereldwijd meer dan 8.000 professionals en heeft een aanwezigheid op meer dan 315 locaties via aangesloten firma’s en samenwerkende firma’s.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Megan Tsuei

Andersen Global

415-764-2700

Check out our twitter: @NewsNovumpr