12:27 uur 22-09-2021

Square lanceert geïntegreerde, omnichannel oplossingen voor bedrijven in Frankrijk

PARIJS–(BUSINESS WIRE)– Vandaag start Square, de mondiaal vertrouwde software-, betaal-, en hardwareoplossing voor bedrijven van elke omvang in Frankrijk. Volgend op een succesvol Early Access Programme kunnen kleine bedrijven en grote ondernemingen in geheel Frankrijk nu toegang krijgen tot het innovatieve ecosysteem van Square met de tools die zij nodig hebben om hun bedrijf te starten, te laten groeien en aan te passen.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20210922005466/nl/

Square Launches Integrated, Omnichannel Solutions For Businesses in France (Photo: Business Wire)

Square Launches Integrated, Omnichannel Solutions For Businesses in France (Photo: Business Wire)

“Ik heb gedurende de afgelopen paar maanden zowel on-site als online Square’s producten gebruikt en het heeft een revolutie veroorzaakt in de manier waarop ik mijn bedrijven leid”, aldus Anne-Laure Fonrose, Oprichter van Tatie Nanna. “Het hebben van een geïntegreerde, omnichannel betaaloplossing betekent dat onze klanten op elke manier die zij passend vinden, kunnen betalen. Het was allemaal gemakkelijk te installeren en te laten draaien, het product ziet er geweldig uit en de connectiviteit is supersnel, wat lange wachtrijen helpt vermijden. Ik ben er trots op dat ik Square gebruik, terwijl we doorgaan met het uitbreiden van ons bedrijf.”

Franse bedrijven hebben nu toegang tot een volledige stapel geïntegreerde bedrijfstools. Square’s suite van producten is ontworpen om naadloos samen te werken om bedrijfstijd en geld te besparen, inefficiënties van het beheren van meerdere systemen te verlagen en verkopers in de toekomst te helpen bij het uitbreiden van hun bedrijf. Bovendien biedt Square eerlijke, transparante en handelaarsvriendelijke prijsbepaling voor bedrijfssoftware en betalingsverwerking zonder dat een langetermijncontract of extra vergoedingen vereist zijn. Square draagt zorg voor fraudepreventie, geschilbeheersing, veiligheid en naleving zonder extra kosten. Square’s POS-certificatie maakt het voor handelaren ook mogelijk om te voldoen aan de “Loi anti-fraude TVA, 20181”. Bedrijven hebben al vanaf de volgende werkdag toegang tot hun geld en betalen uitsluitend een transactievergoeding als zij een card- of mobiele betaling accepteren.

“Internationale groei is dit jaar een heel belangrijke prioriteit en we zijn er trots op dat we ons officieel in Frankrijk als onze derde Europese markt kunnen introduceren,” aldus Alyssa Henry, Executive Vice President bij Square. “Verkopers in het gehele land kunnen nu ons omnichannel ecosysteem van producten en diensten gebruiken, waardoor bedrijfseigenaren zich kunnen richten op het leiden van hun bedrijf.”

“We zijn ontzettend blij dat we Square’s oplossingen kunnen uitbreiden naar Frankrijk, om handelaren te helpen hun gehele bedrijf van begin tot eind te leiden met geïntegreerde software, hardware en gegevensanalytica, terwijl het hen gemakkelijker wordt gemaakt om cardbetalingen aan te nemen,” aldus Jason Lalor, European Executive Director van Square. “Franse bedrijven kunnen erop vertrouwen dat Square een eerlijke, transparante en innovatieve partner is, waarop zij kunnen rekenen voor hulp bij het leiden van hun bedrijf en om weer op het juiste spoor te komen na onzekere tijden.”

Franse bedrijven kunnen hun producten nu online verkopen, zowel zelf als met Square’s geïntegreerde suite van producten, waaronder:

 • Verkooppunt- en betaalsoftware en hardware passend voor elk bedrijf: Square lanceert met twee verkooppuntsoftwareproducten en drie veelzijdige betaalterminals in Frankrijk, waarbij men zowel aan mobiele als fysieke bedrijfslocaties geïntegreerde POS-software, betrouwbare en veilige betalingenacceptatie en één transparant verwerkingspercentage van 1,65% voor alle ‘card-present’-transacties biedt. De systemen werken niet met langetermijncontracten of maandelijkse vergoedingen en zijn ontwikkeld voor u en uw medewerkers om snel aan de slag te kunnen.

  • Square Point of Sale is de vertrouwde oplossing die bedrijfseigenaren over de gehele wereld gebruiken om betalingen te verwerken, overal te verkopen en hun klantenbestand te beheren. Met snelle checkoutstromen, ingebouwd klantenbeheer en intuïtieve verkooprapportages maakt het Square Point of Sale het gemakkelijk een bedrijf te runnen waar klanten van houden.
  • Square for Restaurants helpt bedrijven door het bieden van een geïntegreerde set branchespecifieke tools en POS voor voedsel- en drankenhandelaren die gewoonlijk meerdere leveranciers nodig hebben, allemaal onder één paraplu.
  • Square Terminal, Square Stand en Square Reader zijn veelzijdige, gemakkelijk te installeren apparaten. Voor een beperkte periode is de prijs van Square Terminal € 99 (gewoonlijk € 165), Square Stand kost € 79 (gewoonlijk € 139) en Square Reader is geheel gratis (gewoonlijk € 19) – alle zijn verkrijgbaar bij Square Shop. Deze prijzen zijn beperkt tot één apparaat per handelaar.
 • Square Online: Square’s volledig geïntegreerde e-commerceplatform dat automatisch voorraad en orders synchroniceert met elk Square verkooppunt, maakt het probleemloos voor elk bedrijf om uit te breiden door omnichannelverkoop. Square Online ondersteunt verkopers over een verscheidenheid van verticalen: van gemakkelijk mogelijk maken van click-and-collect voor lokale bedrijven tot een dinerplatform op basis van QR-code, dat het mogelijk maakt diners te bestellen en te betalen vanaf hun mobiele apparaat naar een volledige e-commerce-website met social-media-integraties voor winkels. Square Online biedt een gratis plan dat rijk is aan functies, evenals een verscheidenheid aan betaalde abonnementplannen en betalingsverwerking die concurrerend geprijsd is op 1,4% + 25 cent per transactie voor Europese cards.
 • Sterke bedrijfstools om activiteiten krachtiger te maken: Square beheert de details achter de schermen, geeft handelaren tijd terug om zich te richten op het runnen van hun bedrijf. Tools omvatten:

  • Online Checkout, om snel online te verkopen via ingebouwde koopknoppen en betaallinks
  • Virtual Terminal, om uw computer te gebruiken om betalingen op afstand te krijgen
  • Team Management, om roosters en personeelsbezetting te stroomlijnen
  • Kitchen Display System, om uw keukenactiviteiten te bespoedigen – inclusief bezorgorders
  • eGift Cards, om een extra manier te bieden om klanten te bereiken
  • Square Invoices zal later dit jaar worden gelanceerd om bedrijven te helpen professionele, digitale offertes en facturen te sturen en sneller betaald te krijgen
  • Partnerplatform om nog meer functionaliteit te onsluiten: Square integreert met bedrijfstools zoals Prestashop, Wix, Bookeo en Deliverect om het voor bedrijven mogelijk te maken Square naadloos met software van derden te gebruiken dat hun specifieke behoeften bedient.
  • Suite van API’s die ontwikkelaars in staat stelt oplossingen voor verkopers te maken: Onze API’s en SDK’s stellen ontwikkelaars in staat applicaties op maat te bouwen die naadloos integreren met de rest van ons ecosysteem van producten.

Bedrijven die geïnteresseerd zijn om meer te weten te komen over het van start gaan met Square kunnen gaan naar: https://squareup.com/fr

Over Square, Inc.

Square, Inc. (NYSE: SQ) bouwt tools om bedrijven en personen krachtiger te maken om aan de economie deel te nemen. Verkopers gebruiken Square om kopers online en in persoon te bereiken, hun bedrijf te beheren en voor toegang tot het beheren van geldzaken. Personen gebruiken Cash App om geld uit te geven, te bewaren en te investeren. En TIDAL is een mondiaal muziek- en entertainmentplatform dat Square’s doel van economisch krachtiger worden uitbreidt naar kunstenaars. Square, Inc. heeft kantoren in de Verenigde Staten, Canada, Japan, Australië, Ierland, Spanje, Noorwegen en het VK.

www.squareup.com

1Op 24 oktober 2018 werd de Franse anti-fraudewet1 (loi relative à la lutte contre la fraude, de Wet) in het Official Journal (OJ) gepubliceerd. De Wet was gemaakt om de maatregelen te versterken voor het strijden tegen het falen van belastingbetalers om aan belasting- en maatschappelijke verplichtingen te voldoen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Daniela Karthaus

00353-896025037

press@squareup.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr