17:57 uur 22-09-2021

IHMA opent referentielaboratorium voor microbiologie in Shanghai, China om de wereldwijde ontdekking en ontwikkeling van anti-infectieuze producten verder te ondersteunen

SCHAUMBURG, Illinois–(BUSINESS WIRE)– IHMA heeft in februari 2021 een referentielaboratorium voor microbiologie geopend in Shanghai, China. Deze faciliteit zal zich aansluiten bij IHMA-locaties in de VS, Zwitserland en India, zodat het bedrijf meer robuuste wereldwijde ondersteuning kan bieden voor ontdekking en ontwikkeling van anti-infectieuze producten. De faciliteit in China zal microbiologische testen leveren ter ondersteuning van de profilering van nieuwe antimicrobiële producten, antimicrobiële resistentiebewaking, moleculaire karakterisering van resistente organismen, en dienen als een centraal laboratorium voor klinische proeven die in China worden uitgevoerd.

“We werken al bijna 30 jaar aan het maximaliseren van onze in vitro ondersteuning voor klanten die wereldwijd anti-infectieuze producten ontwikkelen. Onze vestiging in China zal die inspanning aanzienlijk vergroten en klanten ondersteunen die studies willen uitvoeren in deze belangrijke markt”, aldus Jack L. Johnson, President/CEO van IHMA.

IHMA Opens Microbiology Reference Laboratory in Shanghai, China to Further Support Global Anti-Infective Product Discovery and Development

SCHAUMBURG, Ill.–(BUSINESS WIRE)– IHMA has opened a microbiology reference laboratory in Shanghai, China in February of 2021. This facility will join IHMA locations in the USA, Switzerland and India to allow the company to provide more robust global support for anti-infective product discovery and development. The China facility will provide microbiology testing to support profiling of new antimicrobial products, antimicrobial resistance surveillance, molecular characterization of resistant organisms, and serve as a central laboratory for clinical trials conducted in China.

“We have been working for almost 30 years to maximize our in vitro support for clients who are developing anti-infective products globally. Our facility in China will greatly enhance that effort and support clients wishing to conduct studies in this important market,” said Jack L. Johnson, President/CEO of IHMA.

About IHMA:

As the leading global microbiology service provider to the biopharmaceutical industry, IHMA utilizes its extensive laboratory and industry expertise to support efficient and effective anti-infective product development. IHMA is a premier provider of reference laboratory services to support anti-infective product discovery and development as well as the development of diagnostic devices that detect bacterial resistance to antimicrobial agents and new technologies as they emerge.

For more information, please visit IHMA’s website (www.ihma.com).

Contacts

Darcie Carpenter PhD CIC

Director Global Business Development

+1.530.577.5296

dcarpenter@ihma.com

Ian Morrissey MBA PhD FRSM

Chief Scientific & Development Officer

+44.01279.724929

imorrissey@ihma.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr