20:06 uur 21-09-2021

Andersen Global zet Aziatische uitbreiding voort met in Maleisië gevestigde advocatenfirma

SAN FRANCISCO–(BUSINESS WIRE)– Andersen Global zet zijn uitbreiding in Azië voort via een samenwerkingsovereenkomst met de in Maleisië gevestigde advocatenfirma Halim Hong & Quek Advocates & Solicitors (HHQ).

HHQ is in 2000 opgericht en biedt full-service juridische capaciteiten op het gebied van alternatieve geschillenbeslechting, bankieren en financiën, bedrijven en fusies en overnames, energie en infrastructuur, procesvoering, vastgoed en bouw. Met kantoren in Kuala Lumpur, Johor en Penang, levert de firma diensten aan een breed scala aan binnenlandse en internationale bedrijven, maar ook aan vermogende particulieren en buitenlandse investeerders.

“Ons doel is om personen en bedrijven de allerbeste juridische diensten te verlenen en tegelijkertijd een sociale impact met toegevoegde waarde te creëren door onze capaciteiten”, zei Dato’ Quek Ngee Meng, Managing Partner. “We nemen mensen aan die naar het beste streven en een positieve instelling hebben. Ons team is toegewijd aan het investeren in onze mensen om een uitzonderlijke service en oplossingen aan onze klanten te bieden. Door samen te werken met Andersen Global breiden we ons platform en ons vermogen uit om naadloze, geïntegreerde oplossingen te leveren voor zowel juridische als fiscale kwesties aan onze binnenlandse en buitenlandse klanten over de hele wereld.”

Andersen Global Chairman en Andersen CEO Mark Vorsatz voegde eraan toe: “De culturele kennis en brede ervaring van HHQ binnen de markten in de regio voegen onmiddellijke waarde toe voor onze klanten en mensen, aangezien de vraag in de regio blijft stijgen. Maleisië is een belangrijke toevoeging aan ons wereldwijde platform en de toewijding van het bedrijf aan rentmeesterschap en eersteklasservice versterkt ons vermogen om aan de behoeften van klanten in grote mondiale economieën te voldoen.”

Andersen Global is een internationale associatie van juridisch afzonderlijke, onafhankelijke firma’s met belasting- en wetgevingsprofessionals over de hele wereld. Andersen Global, opgericht in 2013 door de aangesloten Amerikaanse firma Andersen Tax LLC, heeft nu wereldwijd meer dan 8.000 professionals en heeft een aanwezigheid op meer dan 301 locaties via aangesloten firma’s en samenwerkende firma’s.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Megan Tsuei

Andersen Global

415-764-2700

Check out our twitter: @NewsNovumpr