18:16 uur 17-09-2021

Landmark viert het 30-jarig bestaan als de brancheleider in persoonlijke en professionele groei, training en ontwikkeling

Ruim 3 miljoen mensen hebben deelgenomen en 150.000 non-profit- en pro-bonoprojecten zijn tot stand gekomen

SAN FRANCISCO–(BUSINESS WIRE)– Landmark (Landmark Worldwide), opgericht in 1991, viert haar 30-jarig bestaan met wereldwijd meer dan drie miljoen mensen die positief en effectief hebben bijgedragen aan en zijn gesterkt door hun programma’s. Om een verwante verjaardag aan te geven, het was 50 jaar geleden dat de ideeën die uitgroeiden tot Landmark ontstonden met het geven van de eerste ‘est Training’ in 1971.

Als brancheleider in persoonlijke en professionele groei, training en ontwikkeling, hebben de programma’s en ideeën van Landmark gedurende vijf decennia mensen krachtiger gemaakt door het spectaculair verhogen van de kwaliteit van hun leven en hadden daarnaast effect op de gebieden van het leven die er voor hen het meest toe doen.

Marketdata Enterprises, Inc., uitgever van het definitieve rapport over de sector persoonlijke ontwikkeling in de Verenigde Staten, stelde in hun rapport van 2021:

  • “Landmark werd door HR.com/James McNeil één van de top trainings- en ontwikkelingsbedrijven in de wereld genoemd.”
  • “Landmark wordt erkend voor het hebben van de beste faculteitsorganisaties in de sector”, en veel professionals “in de persoonlijke-ontwikkelings- en coachingbranche hebben hun start gemaakt door deelname aan programma’s van Landmark”.
  • Landmark is ongeëvenaard in de branche als de “enige programma-aanbieder van ontologische transformatie … een transformatie in het zijn – een doorbraak die resulteert in onmiddellijke, blijvende en spectaculaire verschuivingen in de effectiviteit en kwaliteit van leven”.

50 jaar geleden introduceerde Werner Erhard’s est Training de persoonlijke-ontwikkelingssector en het begin van wat sindsdien de zakelijke en levenscoachingbranche is gworden. Veel van zijn concepten hebben een blijvende plaats verworven in de mainstream cultuur, bedrijven en academia. Zoals TIME-magazine erkende, “De Amerikaanse obsessie met verandering is niet nieuw. Het is ongeveer zo oud als het land, maar het was Werner Erhard … die de eerste moderne transformatie creëerde toen hij in 1971 est seminars oprichtte”.

Erhard trok zich terug uit est Training en introduceerde in 1985 een nieuwe cursus, The Forum. Erhard’s ideeën (zoals uitgedrukt in zijn programma’s) worden in detail onderzocht door twee wetenschappers in de bestseller Speaking Being: Werner Erhard, Martin Heidegger, and a New Possibility of Being Human.

Omschreven als “één van de meest schrandere en inzichtelijke denkers van onze generatie” door David Eagleman, Ph.D., Stanford University neurowetenschapper en New York Times bestsellerauteur, heeft Erhard het merendeel van zijn intellectuele inspanningen in de afgelopen drie decennia ingezet voor de academische wereld. Met zijn collega’s schrijft hij curricula op universitair niveau en geeft onderwijs en colleges bij universiteiten, waaronder de UCLA Anderson School of Management, de United States Air Force Academy, Stanford University, Harvard University, Yale University, Dartmouth College en Erasmus University.

Landmark blijft momenteel programma’s maken die overal in de wereld beschikbaar zijn, inclusief het gelanceerd hebben van vrijwel alle van de meer dan 50 programma’s online. Landmark is en blijft aanbevolen worden door duizenden erkende leiders wereldwijd, waaronder CEO’s van mondiale bedrijven, breed gerespecteerde academia en internationaal erkende filantropen.

“Wat met betrekking tot Landmark veel indruk op me heeft gemaakt is dat het mensen een praktische toegang geeft tot het veranderen van de cultuur van een organisatie en het effectueren van significante verandering in een verrassend korte tijdsperiode.”

~ Michael C. Jensen, Jesse Isidor Straus Professor van Business Administration, emeritus van Harvard University

“Een gouden medaille winnen bij de Olympische Spelen was bijzonder en toen ik The Landmark Forum deed, realiseerde ik me dat ik hetzelfde niveau van prestatie, vervulling en vreugde kan hebben in elk deel van mijn leven.”

~ Natalie Cook, Olympisch goudenmedaillewinnaar

“Als persoon van wie het leven draait om mondiale kwesties, kan ik geen effectiever trainingsprogramma bedenken. Een van de meest waardevolle resultaten die ik kreeg was het vermogen om om te gaan met lastige mondiale problemen zonder ontmoedigd te raken. Als resultaat van hun deelname aan Landmark krijgen personen de tools om de wereld in te gaan en dingen te laten gebeuren.”

~ Dr. Charles McNeill, senior beleidsadviseur, United Nations Environment Programme

“Ik moet nog zien of er iets anders is dan Landmark dat zo’n positief effect heeft op het vermogen van mensen om relaties aan te gaan, te communiceren en te presteren”.

~ Paul Fireman, oprichter en vroegere voorzitter/CEO van Reebok International, Ltd. USA

managementconsultingbedrijf en dochter Van Landmark in de VS, Vanto Group werd tot één van America’s Best Management Consulting Firms genoemd door Forbes Magazine gedurende twee opeenvolgende jaren – 2020 en 2021. Daarnaast is Landmark de belangrijkste katalysator voor deelnemers die meer dan 150.000 non-profit- en pro bono-projecten tot stand hebben gebracht, die ten goede komen aan personen, organisaties en gemeenschappen wereldwijd. Een paar voorbeelden zijn:

  • Special Spectators (waarvan oprichter, Blake Rockwell een CNN Hero werd genoemd) heeft een belangrijke invloed gehad op tienduizenden zieke kinderen, hun broers en zussen en ouders door ze VIP-toegang voor een gamedagervaring te geven bij meer dan 50 grote colleges en universiteiten.
  • Plant een miljoen bomen: Gashaw Tahir stichtte een NGO met de naam Greenland Development Foundation die meer dan een miljoen bomen in Ethiopië plantte en hierbij meer dan 450 jonge mensen aan het werk zette, waarmee zij hen niet alleen een gevoel van waardigheid gaven, maar het vermogen om een toekomst te zien in Ethiopië.
  • R U OK? Day: Een suïcidepreventieproject dat omarmd werd door geheel Australië.

Landmark betuigt zijn erkentelijkheid aan en bedankt de ruim drie miljoen mensen die een bijdrage hebben geleverd aan hun werk en voor het verschil dat zij hebben gemaakt in hun eigen leven, in het leven van anderen en overal in de wereld.

Ga voor meer informatie over Landmark en hun programma’s naar www.landmarkworldwide.com

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Michelle Tennant Nicholson bij Wasabi Publicity Inc.

+1-828-749-3200

Michelle@WasabiPublicity.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr