09:00 uur 16-09-2021

EML en Nuapay demonstreren volgende week een betalingsrevolutie op Money 20/20 Europe

Live en in eigen persoon zullen de teams van EML en Nuapay van 21 t/m 23 september aanwezig zijn als sponsors van de grootste Europese fintech-conferentie van dit jaar, Money 20/20 Europe, in Amsterdam, waar de show op volle capaciteit zal draaien.

LONDEN–(BUSINESS WIRE)– EML Payments (ASX: EML) (S&P/ASX 200) en Nuapay zullen als sponsors van #M2020EU een wrijvingsloze weergave van een revolutionaire technologie voor betalingen en open bankieren in actie demonstreren in het congrescentrum RAI in Amsterdam, in de belangrijkste zakenwijk van Nederland.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20210916005173/nl/

De teams van EML en Nuapay tellen de dagen af totdat ze voor het eerst ooit de toekomst van betalingen onthullen door beide bedrijfstechnologieën onder één dak te combineren en deelnemers te verwelkomen voor hun unieke en meeslepende ervaring op stand A108.

“De aanwezigen zullen uit de eerste hand zien hoe wij gecombineerd de volgende wereldwijde kracht zijn in het ecosysteem voor open bankieren en betalingen”, aldus Brian Hanrahan, CCO bij Nuapay,” aldus Brian Hanrahan, CCO bij Nuapay.

“Wij transformeren de gebruikerservaring op internationaal niveau met onze betalings- en open bankierproducten, zoals het fintech-universum zal kunnen zien,” bevestigde Sarah Bowles, Group Chief Digital Officer bij EML.

De bezoekers van Money 20/20 Europe van dit jaar kunnen profiteren van verbeterde COVID-19-gerelateerde veiligheids- en hygiënemaatregelen voor evenementen en kunnen gratis gebruik maken van de EML- en Nuapay-kortingscode: EML200.

Over EML Payments

EML biedt een innovatief platform voor betalingsoplossingen, waarmee bedrijven over de hele wereld geweldige klantervaringen kunnen creëren. Overal waar geld in beweging is, kan onze flexibele technologie het betalingsproces aansturen, zodat geld snel, gemakkelijk en veilig kan worden verplaatst. We bieden toonaangevend programmabeheer en zeer bekwame betalingsexpertise om aanpasbare functierijke oplossingen voor bedrijven, merken en hun klanten te creëren.

Nuapay is de productsuite voor open bankieren die EML zal versterken door haar overname van Sentenial.

Kom en ontdek de vele mogelijkheden die ons platform te bieden heeft door ons te bezoeken op: EMLPayments.com

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Neem voor meer informatie contact op met:

Sarah Bowles, Group Chief Digital Officer
EML Payments Limited (ASX: EML)
sbowles@emlpayments.com
+61 439 730 968

Marie O’Riordan, Global Director Public Relations
EML Payments Limited (ASX: EML)
marie.oriordan@emlpayments.com / pr@emlpayments.com
+44 207 183 5856 / +353 46 94 2010 9

Check out our twitter: @NewsNovumpr