10:47 uur 16-09-2021

Alvaria kondigt nieuwe CX- en WEM-technologieoplossingen aan, geschaald voor de onderneming

De toekomst van CX krijgt vorm met de best-of-breed contactcenter-applicaties van Alvaria die beschikbaar zijn in de public cloud, private cloud en on-premises.

LAS VEGAS–(BUSINESS WIRE)– Vandaag lanceert Alvaria, Inc twee feature-rijke applicatiesuites voor hun zakelijke contactcenterportfolio, de Alvaria Customer Experience (CX) Suite en de Workforce Engagement Management (WEM) Suite. Deze nieuwe oplossingen zijn ontworpen om ondernemingen in staat te stellen het meeste uit elke interactie met klanten en medewerkers te halen en ervaringen van wereldklasse te leveren.

Aangekondigd op het podium van het Alvaria Customer Experience (ACE) Event, zei Michael Harris, Chief Product Officer en CMO: “Vandaag combineren we de beste technologie van onze recente acquisities om een ​​nieuwe suite van wereldklasse van CX- en WEM-oplossingen te leveren die helpen onze klanten een klantervaring op te bouwen en te koesteren die levenslange loyaliteit onder hun consumenten stimuleert.”

De Alvaria CX Suite verandert uw klantervaring in een concurrentievoordeel met geavanceerde spraak- en omnichannel-mogelijkheden, compliant outreach, geavanceerde IVR, natuurlijke taalbegrip (NLU), selfservice, klantinzichten en analyses.

Alvaria Announces New CX and WEM Technology Solutions Scaled for the Enterprise

The future of CX takes shape with the Alvaria best-of-breed contact center applications available in the public cloud, private cloud and on-premises.

LAS VEGAS–(BUSINESS WIRE)– Today, Alvaria, Inc, releases two feature-rich application suites for their enterprise contact center portfolio, the Alvaria Customer Experience (CX) Suite and the Workforce Engagement Management (WEM) Suite. These new solutions are designed to empower enterprise organizations to make the most of every customer and employee interaction and deliver world-class experiences.

This press release features multimedia. View the full release here: https://www.businesswire.com/news/home/20210915005854/en/

Alvaria Product Suite Architecture. Anouncing Customer Experience (CX) and Workforce Engagement Management (WEM) Suites. (Graphic: Business Wire)

Alvaria Product Suite Architecture. Anouncing Customer Experience (CX) and Workforce Engagement Management (WEM) Suites. (Graphic: Business Wire)

Announced on stage at the Alvaria Customer Experience (ACE) Event, Michael Harris, Chief Product Officer and CMO said, “Today, we are combining the best technology from our recent acquisitions to deliver a new world-class suite of CX and WEM solutions that help our customers build and nurture a customer experience that drives lifetime loyalty among their consumers.”

The Alvaria CX Suite turns your customer experience into a competitive advantage with, advanced voice and omnichannel capabilities, compliant outreach, sophisticated IVR, natural language understanding (NLU), self-service, customer insights and analytics.

The Alvaria WEM Suite is a powerful set of solutions uniquely designed to optimize the employee experience at enterprise contact centers, while delivering insights that enable organizations to assess and improve business performance. The WEM Suite includes workforce management, quality, performance and workforce insights, as well as game mechanics through the new Alvaria™ Motivate product.

According to Alvaria Chief Technology Officer, David Funck, “The great thing about Motivate is the psychology of it and the way that it engages your employees and makes them happier, healthier and more productive.”

For more information, please visit www.alvaria.com

About Alvaria, Inc

Alvaria is the world leader in enterprise-scale customer experience (CX) and workforce engagement management (WEM). The future of customer experience takes shape

With solutions that are scalable, resilient and secure. Our name is derived from Latin for “hives” – nature’s perfect form for millions of years – bringing you solutions that are scalable, resilient and secure, with efficiency, speed and pinpoint accuracy. ALVARIA™. Reshaping Customer Experience™. For more information, please visit www.alvaria.com

Contacts

Media Contacts:
Michael Harris, CPO/CMO, Alvaria

Press@alvaria.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr