14:46 uur 14-09-2021

Scientist.com kondigt overname aan van InsideScientific, een Life Science-webinar, virtueel evenement en bedrijf voor contentcreatie

Onderzoeksmarktplaats breidt zijn “biotech as a service” (BaaS) -platform uit

SAN DIEGO–(BUSINESS WIRE)– Scientist.com, de toonaangevende R&D-marktplaats in de life science-industrie, heeft vandaag aangekondigd dat het de acquisitie heeft voltooid van InsideScientific, een online educatief platform voor life science-onderzoekers. De overname stelt Scientist.com in staat om een ​​volledig pakket van op wetenschap gebaseerde inhoud en productiediensten voor evenementen, zoals webinars, virtuele evenementen, podcasts en trainingsprogramma’s, aan te bieden aan haar bestaande wereldwijde netwerk van onderzoekers en dienstverleners.

“Dit is een spannende fase in de evolutie van InsideScientific. Door lid te worden van Scientist.com kunnen we onze mogelijkheden voor virtuele evenementen en contentproductie uitbreiden, zodat we recentelijk onderzoek, trends in de sector en innovatie op het gebied van laboratoriumtechnologie kunnen delen met ‘s werelds beste wetenschappelijke geesten”, aldus Andy Henton, oprichter en CEO van InsideScientific. “De missie van Inside Scientific is het bevorderen van wetenschappelijke ontdekkingen door de uitwisseling van informatie tussen onderzoekers te vergemakkelijken en te verbeteren. Samen met Scientist.com kunnen we dit sneller en op grotere schaal doen.”

Scientist.com Announces Acquisition of InsideScientific, a Life Science Webinar, Virtual Event and Content Creation Company

Research marketplace expands its “biotech as a service” (BaaS) platform

SAN DIEGO–(BUSINESS WIRE)– Scientist.com, the life science industry’s leading R&D marketplace, announced today that it has completed the acquisition of InsideScientific, an online educational platform for life science researchers. The acquisition enables Scientist.com to offer a full suite of science-based content and event production services—such as webinars, virtual events, podcasts and training programs—to its existing global network of researchers and service providers.

“This is an exciting stage in the evolution of InsideScientific. Joining Scientist.com will enable us to expand our virtual event and content production capabilities, so we can share late-breaking research, industry trends and lab technology innovation with the world’s top scientific minds,” stated Andy Henton, InsideScientific’s Founder and CEO. “Inside Scientific’s mission is to advance scientific discovery by facilitating and improving the exchange of information between researchers. Together with Scientist.com we can do this at greater speed and scale.”

Scientist.com operates online marketplaces for 24 of the world’s top 30 pharmaceutical companies, over 80 biotech companies and the US National Institutes of Health (NIH). The company was recently recognized by Inc. magazine as one of the fastest-growing private companies in the United States for the 5th consecutive year.

“InsideScientific has built an industry-leading science education platform used by thousands of life science researchers,” stated Kevin Lustig, PhD, Founder and CEO of Scientist.com. “We have joined forces to create a single research ecosystem that empowers and connects scientists worldwide, and speeds up medical research.”

Visit https://insidescientific.com/ to access hundreds of upcoming and archived webinars on preclinical drug discovery, laboratory best-practices and technological innovation. Connect with InsideScientific on LinkedIn, Twitter and YouTube.

About Scientist.com

Scientist.com is the pharmaceutical industry’s leading AI-powered marketplace for outsourced R&D. The marketplace simplifies R&D sourcing, saves time and money, reduces risk and provides access to the latest innovative tools and technologies. Scientist.com operates private enterprise marketplaces for most of the world’s major pharmaceutical companies.

Visit scientist.com to learn more.

Join Scientist.com on social media: LinkedIn, Twitter, YouTube, Facebook and Instagram.

Contacts

Sean Preci

+1 858 455-1300

marketing@scientist.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr