21:57 uur 14-09-2021

Andersen Global betreedt markt in Zuidoost-Azië

SAN FRANCISCO–(BUSINESS WIRE)– Andersen Global breidt zijn platform in Azië uit via een samenwerkingsovereenkomst met belasting- en advocatenfirma VDB Loi Limited, waardoor de geografische dekking van de organisatie wordt uitgebreid naar Cambodja, Indonesië, Laos, Myanmar en Vietnam.

De algemene praktijkgebieden van VDB Loi Limited, bestaande uit 10 partners en meer dan 200 professionals, omvatten ondernemingen, financiën en geschillen, gespecialiseerd in energie en infrastructuur, vastgoed, telecom, buitenlandse investeringen en belastingen. De full-service firma is in 2012 opgericht door senior partner Edwin Vanderbruggen en managing partner Jean Loi en is consequent erkend door Chambers and Partners, The Legal 500 en IFLR 1000 en werd in 2020 uitgeroepen tot belastingfirma van het jaar door International Tax Review.

“We streven ernaar een referentieorganisatie in de regio te zijn die de norm stelt voor kwaliteit in alle sectoren”, zei Jean. “Door samen te werken met Andersen Global kunnen we samenwerken met belasting- en juridische experts van over de hele wereld en breiden we onze mogelijkheden om klanten naadloos van dienst te zijn uit terwijl ze hun activiteiten wereldwijd opschalen.”

“Door eerdere interacties hebben we de toewijding van VDB Loi Limited aan rentmeesterschap en de allerbeste service gezien”, voegde Andersen Global Chairman en Andersen CEO Mark Vorsatz toe. “Ze hebben een concurrerend platform opgebouwd in hun respectievelijke markten, wat ons positioneert voor verdere groei terwijl we ernaar streven een formidabele aanwezigheid in de regio op te bouwen.”

Andersen Global is een internationale associatie van juridisch afzonderlijke, onafhankelijke firma’s met belasting- en wetgevingsprofessionals over de hele wereld. Andersen Global, opgericht in 2013 door de aangesloten Amerikaanse firma Andersen Tax LLC, heeft nu wereldwijd meer dan 8.000 professionals en heeft een aanwezigheid op meer dan 298 locaties via aangesloten firma’s en samenwerkende firma’s.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Megan Tsuei

Andersen Global

415-764-2700

Check out our twitter: @NewsNovumpr