20:43 uur 13-09-2021

REPLY: Politecnico di Torino en Reply bevestigen hun toewijding aan het opleiden van de digitale experts van morgen met de tweede editie van de tweedegraads master in ARTIFICIAL INTELLIGENCE & CLOUD

TURIJN, Italië–(BUSINESS WIRE)– Na het succes van de eerste editie en de tevredenheid van alle studenten die deelnamen aan het opleidingstraject, en die nu werken aan bedrijfsprojecten, kondigen Reply en de Specializing Master’s Programmes and Lifelong Learning School van de Politecnico di Torino aan dat de inschrijving nu open is voor de tweede editie van de tweedegraads masteropleiding in ‘Artificial Intelligence & Cloud Hands-on innovation’.

Vanaf januari 2022 biedt de master 40 hooggekwalificeerde studenten een professioneel specialisatiepad in de IT-sector via de meest innovatieve technologieën: kunstmatige intelligentie, machine learning en cloud.

De lessen worden persoonlijk gegeven in de Politecnico di Torino en combineren Politecnico di Torino-professoren en Reply-specialisten in een mix van theoretische lessen en praktische live cases. Tijdens het programma werken studenten in groepen aan live projecten bij Reply, waarbij ze de in de klas opgedane kennis in de praktijk brengen.

De master staat open voor studenten die eerder een masterdiploma hebben behaald in computerwetenschap, computerengineering, automatiseringsengineering, telecommunicatie-engineering, elektronische engineering of cybersecurity (de graad moet vóór 31 december 2021 zijn behaald). De hele cursus is in het Engels en staat open voor internationale deelnemers.

Aanvragen moeten uiterlijk 22 oktober 2021 online worden ingediend volgens de instructies op master.reply.com. Dit zal worden gevolgd door een evaluatieprocedure waarbij een commissie bestaande uit leden van de Politecnico di Torino en Reply-professionals het curriculum, de opleidingsachtergrond en de professionele ervaring van de kandidaten zal beoordelen. De commissie zal ook elke kandidaat ontmoeten voor een individueel gesprek.

Ook voor deze tweede editie is de formule ‘Earn While You Learn’ bevestigd. Reply verbindt zich ertoe de geselecteerde kandidaten vanaf het begin van het programma aan te nemen en alle kosten van deelname aan de master te dragen voor degenen die de baanaanbieding accepteren.

“Via dit specialisatietraject willen we, in samenwerking met de Politecnico di Torino, een elitegroep van studenten creëren die hooggekwalificeerd zijn in de meest innovatieve IT-kwesties en deze studenten geleidelijk in onze projecten opnemen,” verklaart Filippo Rizzante, CTO bij Reply. “Artificiële intelligentie, machine learning en cloud zijn fundamenteel voor Reply en voor onze klanten, daarom willen we studenten vanaf het begin opleiden in deze technologieën.”

“De master in samenwerking met Reply – licht de Director van de Specializing Master’s Programmes and Lifelong Learning School, prof. Paolo Neirotti, toe – is een van de excellente initiatieven die de Master’s School ontwerpt en levert. Het programma heeft een op maat gemaakte aanpak voor sectorleiders en bevestigt dat de digitale transformatie vereist dat de verschillende profielen die voortkomen uit de masteropleidingen in Engineering een hypertechnische specialisatie hebben. Als technische universiteit zijn we goed voorbereid om deze specialisatie te bieden, aangezien we masterprogramma’s ontwerpen die de verschillende wetenschappelijke gebieden integreren en deze opnieuw combineren en uitbreiden binnen ons tweedegraads opleidingsaanbod. Bovendien vertrouwen we ook op onze ervaring in bedrijfsgericht onderzoek en technologie.”

Politecnico di Torino wordt erkend als een van de meest gerespecteerde universiteiten in Europa en Reply is een bedrijf dat innovatie en technologische specialisatie tot zijn vlaggenschip heeft gemaakt. Beide entiteiten hebben hun krachten gebundeld om een opleidingstraject voor uitmuntendheid te creëren; een daarvan is gericht op het prepaperen van de professionals die de industrie nodig heeft om de uitdagingen van de toekomst het hoofd te bieden.

Meer informatie is beschikbaar op master.reply.com en https://didattica.polito.it/master/ai_cloud/2022/at_a_glance.

°°°

REPLY

Reply [MTA, STAR: REY, ISIN: IT0005282865] is gespecialiseerd in het ontwerpen en implementeren van oplossingen op basis van nieuwe communicatiekanalen en digitale media. Als netwerk van zeer gespecialiseerde bedrijven definieert en ontwikkelt Reply bedrijfsmodellen die mogelijk worden gemaakt door de nieuwe modellen van big data, cloud computing, digitale media en het internet der dingen. Reply levert advies-, systeemintegratie- en digitale diensten aan organisaties in de sectoren telecom en media; industrie en dienstverlening; bankwezen en verzekeringen; en openbaar bestuur. www.reply.com

Specializing Master’s Programmes and Lifelong Learning School van de Politecnico di Torino

De Specializing Master’s Programmes and Lifelong Learning School van de Politecnico di Torino is in december 2011 opgericht met als doel het organiseren en beheren van eerste- en tweedegraads masterprogramma’s, evenals Lifelong Learning-cursussen, inclusief cursussen voor leidinggevenden. De school onderscheidt zich door de verscheidenheid en het multidisciplinaire karakter van haar masterprogramma’s en trainingscursussen, die een uitdrukking zijn van de vele wetenschappelijke en culturele gebieden die aanwezig zijn binnen een onderzoeksuniversiteit zoals de Politecnico di Torino. Het door de school voorgestelde opleidingsaanbod bestrijkt verschillende disciplinaire gebieden om bedrijven en openbare en particuliere instellingen te ondersteunen, zodat ze hun vermogen om over te stappen op nieuwe technologische, economische en sociale paradigma’s (bijv. elektrificatie, duurzaamheid, digitale transformatie) kunnen ontwikkelen. In overeenstemming met de polytechnische traditie hebben de wetenschappelijke gebieden die ten grondslag liggen aan het aanbod van permanente educatie van de school betrekking op Industry 4.0, nieuwe vormen van mobiliteit, ontwikkeling en technologieoverdracht in de lucht- en ruimtevaart, digitale transformatie van bedrijven, openbaar bestuur en samenleving, milieu- en energieduurzaamheid, digitalisering in constructie, nieuwe benaderingen en nieuwe grenzen in ontwerp, en het ontwerp van territoria volgens het perspectief van veerkracht.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Contactpersonen voor de media:

Reply
Fabio Zappelli

f.zappelli@reply.com

Aaron Miani

a.miani@reply.com

Politecnico di Torino
Mediarelaties

Elena Foglia Franke

relazioni.media@polito.it

Check out our twitter: @NewsNovumpr