21:12 uur 07-09-2021

Andersen Global vestigt aanwezigheid op de markt van Hong Kong

SAN FRANCISCO–(BUSINESS WIRE)– Andersen Global vestigt voet aan de grond in Hong Kong, China, via een samenwerkingsovereenkomst met advocatekantoor Kwok Yih & Chan (KYC), die dekking toevoegt aan een van de belangrijkste markten in de regio.

In 1994 opgericht als een vennootschap en kapitaalmarkten advocatenkantoor onder de naam Kwok & Yih, werd in 2014 opnieuw gelanceerd als KYC door advocaten met een internationale firma-achtergrond. De firma werkt momenteel met negen partners en meer dan 25 professionals en heeft expertise in een breed scala aan praktijkgebieden, waaronder fusies en overnames, kapitaalmarkten, vennootschappen en handel, onderzoeken en naleving van regelgeving, geschillenbeslechting en Chinese wetgeving en investeringen.

“We blijven trots op onze toewijding om juridische diensten van de hoogste kwaliteit te leveren”, zegt Larry Kwok, medeoprichter van KYC. “Andersen Global biedt de allerbeste fiscale en juridische diensten op een naadloze manier over de hele wereld. We kijken uit naar de samenwerking met de organisatie en het leveren van synergetische oplossingen voor complexe grensoverschrijdende transacties en juridische kwesties.”

“Hong Kong is een onmiskenbaar belangrijke markt in Azië, en we hebben het geluk om samen te werken met zo’n uitstekende firma”, zei Mark Vorsatz, Andersen Global Chairman en Andersen CEO. “KYC heeft een ongeëvenaarde diepgaande kennis en uitgebreide ervaring met het bedienen van lokale en regionale klanten en klanten op het vasteland van China. Onze aanwezigheid hier maakt deel uit van onze algemene strategie en positioneert ons voor verdere uitbreiding terwijl we ons concentreren op het vergroten van onze voetafdruk in de regio.”

Andersen Global is een internationale associatie van juridisch afzonderlijke, onafhankelijke firma’s met belasting- en wetgevingsprofessionals over de hele wereld. Andersen Global, opgericht in 2013 door de aangesloten Amerikaanse firma Andersen Tax LLC, heeft nu wereldwijd meer dan 8.000 professionals en heeft een aanwezigheid op meer dan 291 locaties via aangesloten firma’s en samenwerkende firma’s.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Megan Tsuei

Andersen Global

415-764-2700

Check out our twitter: @NewsNovumpr