21:52 uur 01-09-2021

Wereldwijde industrieleiders pakken netto-nul en de toekomst van energie aan op ‘s werelds grootste conferentie over industriële digitalisering, Ignite Talks, 21-23 september

Julie Sweet, CEO van Accenture, Mads Nipper, CEO van Ørsted, Judson Althoff, EVP en Chief Commercial Officer van Microsoft, en Øyvind Eriksen, president en CEO van Aker ASA openen de jaarlijkse conferentie. Het gratis virtuele evenement bevat wereldleiders en innovators die industrieën en toeleveringsketens naar een meer innovatieve, gegevensgestuurde, duurzame toekomst leiden.

OSLO, Noorwegen, en AUSTIN, Texas–(BUSINESS WIRE)– Cognite, een leider in industriële innovatie, organiseert in samenwerking met Microsoft en Aker Horizons zijn vierde jaarlijkse wereldwijde conferentie Ignite Talks van 21 tot 23 september 2021. Topleiders op het gebied van technologie en AI, energie, energie en nutsvoorzieningen, productie, financiën, hernieuwbare energiebronnen en cyberbeveiliging delen inzichten tijdens de driedaagse virtuele industriële digitaliseringsconferentie, die zich op dezelfde locatie bevindt in Azië, Europa, het Midden-Oosten en de Verenigde Staten.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20210901005984/nl/

“Om echt te transformeren en netto-nul-doelen te bereiken, is het nu tijd om te handelen”, zegt John Markus Lervik, medeoprichter en CEO van Cognite. “We organiseren Ignite Talks om marktleiders samen te brengen in wat we zien als een steeds vitaler, oplossingsgericht gesprek. Het gaat over industriële gegevens en er het beste van maken. Het gaat over de uitdagingen en kansen bij het optimaliseren van grootschalige operaties door middel van technologie. En het gaat om het vinden van een cruciaal evenwicht tussen bedrijfsduurzaamheid en ecologische duurzaamheid.”

“Het begrijpen en contextualiseren van gegevens is essentieel voor bedrijven om de leiding te nemen over hun digitale productietransformaties, om vooruitgang te boeken naar netto-nul en om te slagen in de industriële toekomst”, zegt Julie Sweet, voorzitter en CEO van Accenture. “Dat is de reden waarom Cognite en Accenture zich inzetten om samen te werken met onze klanten en ecosysteempartners om fabrikanten in staat te stellen snel en op grote schaal nieuwe inzichten in hun gegevens te ontdekken.”

“Om netto-nul te bereiken, moeten organisaties gegevensgestuurde inzichten omzetten in actie, zodat ze de impact kunnen beoordelen, voortgang kunnen evalueren en operaties kunnen aanpassen. Bij Microsoft zetten we ons, samen met partners zoals Cognite, in om samen te innoveren in oplossingen die organisaties in staat stellen hun duurzaamheidstraject te bevorderen”, zegt Judson Althoff, Chief Commercial Officer van Microsoft.

De deelnemers kunnen gesprekken verwachten over hoe technologie onze industriële toekomst, circulaire economieën, de opkomst van automatisering en de toekomst van industrieel gegevensbeheer vormgeeft. Er wordt ook dieper ingegaan op winstgevende duurzaamheid en industriële DataOps.

Registreer u nu en bekijk de volledige agenda voor deze online conferentie: ignitenews.com/ignite-talks/ en bekijk de Ignite Talks-video

Microsoft en Aker Horizons fungeren als Ignite Talks-conferentiepartners. Gouden sponsors zijn onder meer: Accenture, Aize, Capgemini, Cognizant, Itera, TietoEVRY, Wood, Yokogawa.

Uitgelichte Ignite Talks zijn:

Dinsdag 21 september 2021

De openingstoespraak van Ignite: Van ‘gesprekken’ naar actie

 • Julie Sweet, CEO, Accenture
 • Mads Nipper, CEO, Ørsted
 • Judson Althoff, EVP en Chief Commercial Officer, Microsoft
 • Øyvind Eriksen, president en CEO, Aker ASA
 • John Markus Lervik, CEO en medeoprichter, Cognite

De toekomst van energie: Technologie als aanjager van winstgevende duurzaamheid

 • Kristian Røkke, CEO, Aker Horizons
 • Kristin F. Kragseth, CEO, Petoro
 • Hilde Tonne, CEO, Statnett
 • Paula Doyle, SVP Sales and Marketing, Cognite

Veerkrachtige en duurzamere energiebedrijven van de toekomst bouwen

 • Mario Mehren, CEO, Wintershall Dea
 • Kristin Færøvik, Managing Director, Lundin Energy Norway

Woensdag 22 september 2021

Winstgevendheid verhogen, duurzaamheid stimuleren: Nieuwe strategische richting op weg naar 2050

 • Hilde Merete Aasheim, president en CEO, Hydro
 • Sigve Brekke, president en CEO, Telenor Group
 • Øyvind Eriksen, president en CEO, Aker ASA

De toekomst van energie: Hoe technologie de sleutel vormt tot transformatie

 • Surya Panditi, president en CEO, Enel X North America
 • Bill Magness, voormalig president en CEO, ERCOT
 • Carolina Torres, senior directeur, transformatie van de energie-industrie, Cognite

De productiesprong van conceptvalideringen naar digitale operaties op schaal

 • Patrik Sjöstedt, regionaal bedrijfsleider, productie, commerciële onderneming voor EMEA, Microsoft
 • Hunter Beck, directeur klantsucces, Cognite

Donderdag 23 september 2021

De technische dimensie van de wereldwijde energietransitie

 • Ahmed Hashmi, SVP digitaal, productie en zakelijke dienstverlening, bp
 • Francois Laborie, president, Noord-Amerika, Cognite

Hoe nutsbedrijven de juiste gegevensbasis voor analyse en operaties kunnen bouwen

 • Susan Maley, monitoring en geavanceerde analyse, Electric Power Research Institute (ERPI)
 • Michael Rossol, data-/software-ingenieur, National Renewable Energy Laboratory
 • Thomas Trøtscher, Chief Data Officer, Statnett

De toekomst van industrieel gegevensbeheer

 • Alvin Shaffer, hoofd Industrie 4.0 voor hernieuwbare energiebronnen, Equinor VS
 • Susan Peterson Sturm, adviseur van het IoT-bestuur, onafhankelijk
 • Ben Blanchette, programmadirecteur, digitale productie, Owens Corning

Over Cognite

Cognite is een wereldwijd industrieel SaaS-bedrijf dat is opgericht met één duidelijke visie: industriële bedrijven snel voorzien van gecontextualiseerde, betrouwbare en toegankelijke gegevens om de volledige digitale transformatie van zware activa-industrieën over de hele wereld te stimuleren. Ons belangrijkste industriële DataOps-platform, Cognite Data Fusion™, stelt industriële gegevens- en domeingebruikers in staat om snel en veilig samen te werken om industriële AI-oplossingen en -toepassingen te ontwikkelen, te operationaliseren en op te schalen om zowel winstgevendheid als duurzaamheid te leveren. Bezoek ons op www.cognite.com en volg ons op Twitter @CogniteData of LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/cognitedata

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Michelle Holford

Wereldwijde PR-lead – Cognite

+15127443420 (VS)

+4748290454 (Noorwegen)

michelle.holford@cognite.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr