22:46 uur 31-08-2021

Andersen Global blijft aanwezigheid in het Koninkrijk Saoedi-Arabië versterken

SAN FRANCISCO–(BUSINESS WIRE)– Andersen Global versterkt zijn aanwezigheid in het Midden-Oosten met de samenwerkende firma Naji Khairan Law Firm in Saoedi-Arabië, waardoor het bestaande platform in een van de belangrijkste markten in de regio extra dekking biedt.

Met kantoren in Riyadh en Jeddah biedt Naji Khairan Law Firm (voorheen Naji Law Firm) diensten aan zakelijke klanten en vermogende particulieren, als aanvulling op de praktijk voor diensten voor particuliere klanten van de leden- en samenwerkende firma’s van de wereldwijde organisatie. Het full-service bedrijf is in 2010 opgericht door Managing Partner Alaa Abduulhameed Naji en omvat de volgende capaciteiten onderneming, commercieel, overheidsprojecten, werkgelegenheid, geschillenbeslechting, procesvoering, luchtvaart, vastgoed, fusies en overnames, en internationaal zakendoen.

“Onze diverse expertise en sterke toewijding aan klantenservice zijn integrale factoren in het succes van onze firma”, zei Alaa. “Terwijl de economie van het land blijft diversifiëren en grensoverschrijdende investeringen toenemen, is samenwerking met Andersen Global de volgende mijlpaal voor ons bedrijf. Het stelt ons in staat verder te gaan dan de regionale markt en om onze klanten de middelen van een wereldwijde firma te bieden.”

“De wereldwijde ervaring en lokale kennis van de professionals van Naji Khairan Law Firm vullen ons bestaande platform in het land en de regio aan”, voegde Andersen Global Chairman en Andersen CEO Mark Vorsatz toe. “Onze ledenfirma en samenwerkende firma’s in het land bieden een breed scala aan mogelijkheden in deze belangrijke markt om onze klanten het beste van dienst te zijn terwijl de diversificatie van de economie doorgaat.”

Andersen Global is een internationale associatie van juridisch afzonderlijke, onafhankelijke firma’s met belasting- en wetgevingsprofessionals over de hele wereld. Andersen Global, opgericht in 2013 door de aangesloten Amerikaanse firma Andersen Tax LLC, heeft nu wereldwijd meer dan 8.000 professionals en heeft een aanwezigheid op meer dan 291 locaties via aangesloten firma’s en samenwerkende firma’s.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Megan Tsuei

Andersen Global

415-764-2700

Check out our twitter: @NewsNovumpr