15:27 uur 27-08-2021

TORG – ‘s Werelds eerste door duurzaamheid gedreven cryptovaluta gaat live op wereldwijde beurzen!

DUBAI, Verenigde Arabische Emiraten–(BUSINESS WIRE)– Cryptovaluta’s lijken de hit van het seizoen te zijn, omdat steeds meer mensen over de hele wereld ze omarmen. Soms verlaten ze zelfs hun traditionele middelen zoals aandelen, goud, enz. Hoewel het concept van crypto-investeringen (zoals ze informeel worden genoemd) nieuw lijkt, kwam de eerste cryptovaluta meer dan een decennium geleden op de markt. Het betrouwbare aanbod, de gedecentraliseerde controle, het snelle succes en de exorbitante opbrengsten van cryptovaluta hebben nu alle angst weggenomen dat ze een ‘rage’ of zelfs een ‘schijnvertoning’ zouden zijn. Tegenwoordig zijn er veel verschillende opties voor het verhandelen van cryptovaluta’s op verschillende realtime online platforms.

Hoewel de cryptovaluta’s geen onderliggende waarde hebben om uw aankoop- of verkoopbeslissing op te baseren (bijvoorbeeld – Google-aandelen bewegen op de prestaties van de Google-bedrijven), lijken alle cryptovaluta’s op het eerste gezicht op elkaar. Maar één cryptovaluta, onlangs gelanceerd, is voorbestemd om dat allemaal te veranderen, en heeft al succes over de hele wereld terwijl mensen het in groten getale opslokken.

TORG is ‘s werelds eerste door duurzaamheid gedreven, volledig gedecentraliseerde en op nutsvoorzieningen gerichte cryptovaluta, gericht op wereldwijde menselijke ontwikkeling. Als het verwarrend klinkt, komt dat omdat het een zeer nieuw concept is. Als ‘s werelds eerste utilimeme combineert het de kracht van meme-gedreven populariteit met de duurzaamheid die gepaard gaat met een focus op wereldwijde bruikbaarheid.

TORG is onlangs gelanceerd, op 20 juli 2021, en heeft het maximale aanbod van 777 miljard al bereikt en het huidige circulerende aanbod is 100%. TORG is beveiligd als een ERC-20-token op de Ethereum-blockchain. Het staat niet open voor pauzeren, slaan en minen. Omdat het extreem veilig en stabiel is, wordt het slimme contract van TORG gecontroleerd door Certik, de allerbeste in de branche op het gebied van blockchainbeveiliging en infrastructuur.

TORG begon te handelen vanaf 20 juli 2021 op ‘s werelds toonaangevende wereldwijde beurzen, namelijk Uniswap, BitMart, CoinTiger, ProBit, CoinsBit Global, CoinsBit India, WhiteBit, HotBit.io, LA Token, IndoEx International, Bilaxy, enz. Het breidt zijn bereik snel uit en zal naar verwachting binnenkort beschikbaar zijn op veel handelsplatformen, groot en klein. Sinds de lancering zijn er verschillende TORG-paren toegevoegd door de gecentraliseerde beurzen, waaronder TORG/USDT, TORG/BTC en TORG/ETH.

TORG – Het is anders, maar is het ook beter?

Wat TORG beter maakt dan andere cryptovaluta’s, is hetzelfde dat de wereld een betere plek maakt om in te leven, dat wil zeggen: met de focus op duurzaamheid. TORG is niet zomaar een gewone cryptovaluta. Het is ‘s werelds eerste cryptovaluta met duurzaamheid en bruikbaarheid als de onderliggende kernactiva. Het is gericht op het vergroten van commerciële en bedrijfsactiviteiten, groei genereren en werkgelegenheidskansen bieden voor de jeugd van de wereld, het ontwikkelen van milieuvriendelijke infrastructuur over de hele wereld, het stimuleren van de bevolking om groene initiatieven te nemen en het verlichten van de economische beperkingen waarmee de gemarginaliseerde demografische groepen van de wereld worden geconfronteerd.

Over TORG

De TORG Foundation is de kracht achter deze intuïtieve en innovatieve cryptovaluta die tot doel heeft de cryptomarkt voor altijd te verstoren. Met de missie en visie om de samenleving te helpen haar ecologische voetafdruk tot een minimum te beperken en tegelijkertijd de economische activiteiten te vergroten, zowel in ontwikkelings- en ontwikkelde landen voor de holistische ontwikkeling van de mensheid, houdt de stichting de belangen van de mensheid en de mensheid centraal bij al haar beslissingen.

Om de volledige transparantie van transacties te behouden, is TORG volledig gedecentraliseerd, en de stichting kan en zal zijn prijsbewegingen niet beslissen of voorspellen.

Het is #TORGTime.

Ga voor meer informatie en updates naar www.torg.to of volg TORG op Twitter, Telegram, Facebook, en Medium.

Disclaimer: De informatie die in dit artikel beschikbaar is, is alleen voor educatieve doeleinden en niet als aanbieding, verzoek om een aanbieding of advies om effecten te kopen of verkopen, beleggings- of belastingadvies. Het kopen van cryptovaluta’s brengt een aantal risico’s met zich mee. Alle toekomstgerichte verklaringen houden risico’s en onzekerheden in die ertoe kunnen leiden dat de werkelijke resultaten wezenlijk verschillen van de verklaringen die hier worden gedaan. De gegevens en niet-TORG-namen zijn alleen voor informatieve en identificatiedoeleinden.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Jasper Lim

relations@thefms.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr