21:40 uur 24-08-2021

Andersen Global verbetert aanwezigheid met de toevoeging van samenwerkende firma Intuit Management Consultancy LLP

SAN FRANCISCO–(BUSINESS WIRE)– Andersen Global versterkt zijn aanwezigheid met de toevoeging van de samenwerkende firma Intuit Management Consultancy LLP (IMC), een grensoverschrijdend adviesbureau, dat diepte en breedte toevoegt aan zijn platform in het Midden-Oosten en Azië.

IMC is in 1979 opgericht en bedient grote bedrijven, multinationale ondernemingen, kleine en middelgrote ondernemingen, vermogende particulieren, familiebedrijven en startups. Met kantoren in de Verenigde Arabische Emiraten, Singapore en India biedt de firma een breed scala aan diensten, waaronder bedrijfsadvies, wereldwijde mobiliteit, boekhouding, advies aan particuliere klanten en gezinnen, belastingadvies, outsourcingoplossingen en digitale transformatie.

“Onze primaire focus is om onze klanten uitgebreide oplossingen te bieden die succes garanderen bij elke mijlpaal van hun bedrijf”, zei managing partner Piyush Bhandari. “Onze samenwerking met Andersen Global stelt ons in staat om een naadloze service te bieden die het beste aansluit bij de behoeften van onze klanten wereldwijd.”

“IMC is een eersteklas team met diepgaande kennis en ervaring in belangrijke markten”, voegde Andersen Global Chairman en Andersen CEO Mark Vorsatz toe. “Dit is een belangrijke toevoeging omdat we onze grensoverschrijdende mogelijkheden blijven uitbreiden en ons richten op het bieden van een volledige reeks geïntegreerde, onafhankelijke oplossingen aan klanten.”

Andersen Global is een internationale associatie van juridisch afzonderlijke, onafhankelijke firma’s met belasting- en wetgevingsprofessionals over de hele wereld. Andersen Global, opgericht in 2013 door de aangesloten Amerikaanse firma Andersen Tax LLC, heeft nu wereldwijd meer dan 8.000 professionals en heeft een aanwezigheid op meer dan 289 locaties via aangesloten firma’s en samenwerkende firma’s.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Megan Tsuei

Andersen Global

415-764-2700

Check out our twitter: @NewsNovumpr