20:54 uur 19-08-2021

Ultivue kondigt nieuwe onafhankelijke bestuursleden aan

CAMBRIDGE, Mass.–(BUSINESS WIRE)– Ultivue maakt de toevoeging van twee onafhankelijke bestuursleden bekend, Fenel Eloi en Mary Pat Lancelotta, om haar positie als leider in het bevorderen van oplossingen voor precisiegeneeskunde te versterken door de ontdekking en validatie van weefselbiomarkers te versnellen.

Fenel Eloi is een zeer doorgewinterde manager op het gebied van levenswetenschappen met ervaring in het leiden van de transformatie van kleine en middelgrote bedrijven naar grote organisaties die wereldwijd actief zijn. Dhr. Eloi was van 2005 tot 2018 CFO en vervolgens COO bij Cell Signaling Technology, een bedrijf voor bioreagentia, waar hij leiding gaf aan de transformatie van het bedrijf in de richting van wereldwijde activiteiten. Hij is momenteel lid van de Raad van Bestuur en is voorzitter van het auditcomité van 908 Devices, Inc. (Nasdaq: MASS), een pionier op het gebied van speciaal gebouwde handheld en desktop massaspecificatie-apparaten voor chemische en biomoleculaire analyse. Hij is ook lid van de Raad van Bestuur van MitoTherapeutix, een particulier biotechbedrijf voor de ontwikkeling van geneesmiddelen.

“Ik ben erg enthousiast om toe te treden tot Ultivue en hen te helpen bij het naar een hoger niveau tillen van hun activiteiten. Dit is een spannende tijd voor ruimtelijke biologie en Ultivue heeft een geweldige kans om snel te groeien en een gunstige invloed te hebben op zowel de zoektocht van haar klanten naar verbeterde kankerbehandelingen als op het leven van patiënten,” aldus dhr. Eloi.

Mary Pat Lancelotta is momenteel Vice President, Corporate Marketing and Communications bij Adaptive Biotechnologies (Nasdaq: ADPT), een pionier en leider in immuungeneeskunde. Ze is een ervaren gezondheidszorgstrateeg met een passie voor precisiegeneeskunde en brengt meer dan 20 jaar bedrijfs- en strategie-ervaring mee. Voorafgaand aan Adaptive leidde Mary Pat de bedrijfs- en productmarketing voor Foundation Medicine, een moleculair informatiebedrijf. Voordat ze bij Foundation Medicine kwam werken, leidde ze strategische bedrijfsinitiatieven en strategische planning bij Quest Diagnostics. Mary Pat heeft een MBA cum laude behaald aan de Columbia Business School en een BS in biochemie aan het Boston College. Ze is ook lid van de Raad van Bestuur van Molecular Match, een bedrijf dat ondersteuning biedt aan klinische beslissingen, en de TargetCancer Foundation.

“Ik ben verheugd om lid te worden van de Raad van Bestuur van Ultivue en kijk ernaar uit om met het managementteam en andere bestuursleden samen te werken om het bedrijf te helpen groeien, vooral op het gebied van kunstmatige intelligentie ter ondersteuning van beeldanalyse,” aldus Mary Pat Lancelotta. “Als we naar de toekomst kijken, samen met de klanten van grote farmaceutische bedrijven, CRO’s en academische medische centra, heeft Ultivue een geweldige kans om de impact van ruimtelijke biologie op het leven van patiënten uit te breiden.”

“Het is een boeiende tijd bij Ultivue,” merkte Jacques Corriveau, President en CEO, op. “De combinatie van de capaciteit van Mary Pat om een innovatieve commerciële strategie voor een wereldwijde markt aan te sturen, naast de ervaring van Fenel die technologische vooruitgang mogelijk maakt binnen ons partnerschapsecosysteem, zal onze klanten helpen om opwindende nieuwe therapieën op de markt te brengen en een positieve invloed te hebben op het streven naar gepersonaliseerde kankerbehandeling.”

Over Ultivue

Ultivue, Inc. biedt onderzoekers en wetenschappers multiplex biomarker-assays voor weefselfenotypering en digitale pathologie. De gepatenteerde InSituPlex® -technologie maakt geavanceerde exploratie en ondervraging van weefselmonsters voor precisiegeneeskundig onderzoek mogelijk. Ga voor meer informatie naar ultivue.com.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Ultivue
Richard C. Malabre

Chief Financial Officer

+1 617.710.1341

Richard.Malabre@Ultivue.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr