16:36 uur 19-08-2021

Litera neemt Concep over om bedrijven te helpen groeien met datagestuurde inzichten over hun klantbetrokkenheid

Litera neemt het in het VK gevestigde Concep over om e-mail- en marketingmogelijkheden te combineren met data-inzichten van het Firm Intelligence-platform om klantenbedrijven te laten groeien.

CHICAGO–(BUSINESS WIRE)– Litera, een wereldleider in oplossingen voor juridische technologie, heeft vandaag aangekondigd dat het Concep heeft overgenomen, een toonaangevende leverancier van technologie voor B2B-relatiemarketing voor advocatenkantoren, bedrijven en professionele en financiële diensten.

Concep wordt onderdeel van Litera’s nieuwe bedrijfseenheid Firm Intelligence – een platform dat tot doel heeft ongelijksoortige gegevens over klanten, zaken, mensen en partijen om te zetten in bruikbare en bruikbare informatie.

Deze overname brengt de Concep-marketingtechnologie en het geïntegreerde platform – e-mailmarketing, evenementenbeheer en webautomatisering – samen met het zakelijke inzicht en de intelligentie van het Litera-platform om advocatenkantoren in staat te stellen de klantenservice te verbeteren en groei te realiseren.

“We blijven ons aanbod uitbreiden tot buiten de praktijk van de wet om ook de juridische zaken op te nemen. Deze overname biedt onze klanten de middelen om op zinvollere manieren contact te leggen en met hun klanten om te gaan, waarbij ze de kracht van hun gegevens gebruiken om bedrijfsresultaten te stimuleren”, zegt Chris Vorderer, Litera Managing Director, Firm Intelligence.

Litera Acquires Concep to Help Firms Grow With Data-driven Insights About Their Client Engagements

Litera acquires UK-based Concep to combine email and marketing capabilities with data insights from the Firm Intelligence platform to grow client businesses.

CHICAGO–(BUSINESS WIRE)– Litera, a global leader in legal technology solutions, today announced it has acquired Concep, a leading provider of B2B relationship marketing technology for law firms, corporations, and professional and financial services.

Concep will become part of Litera’s new Firm Intelligence business unit – a platform that aims to transform disparate data about clients, matters, people, and parties into usable and actionable information.

This acquisition brings together the Concep marketing technology and integrated platform – email marketing, event management, and web automation – with the business insight and intelligence of the Litera platform to empower law firms to improve client services and deliver on growth.

“We continue to expand our offerings beyond the practice of law to include the business of law. This acquisition will provide our customers with the means to connect and engage with their clients in more meaningful ways using the power of their data to drive business results,” said Chris Vorderer, Litera Managing Director, Firm Intelligence.

“We are excited to become part of Litera’s growing worldwide brand. As a Litera offering, professional services firms will be able to surface truly unique data insights and perspectives, driving ever more effective actions through Concep’s marketing workflows. This is good for our clients and our highly valued CRM partners.” said Dan Morgan, Concep CEO.

Founded in 2002, Concep has offices in London, New York, and Sydney.

About Concep

Concep provides software, CRM integration and expertise to professional, financial, and legal firms who rely on high-value relationships to build growth. Its solutions are simple and easy to use. They develop products that automate manual processes, freeing up valuable resources; make marketing campaigns more measurable and more effective; create relationship management dashboards that use analytics to show you your strongest relationships. For more information about Concep, visit www.concep.com.

About Litera

Litera has been a global leader in legal technology for 25+ years, helping legal teams work more efficiently, accurately, and competitively. As a leader in document workflow, collaboration, and data management solutions, we empower legal teams with simplified technology for creating and managing all their documents, deals, cases, and data. For more information about Litera visit, litera.com or follow us on LinkedIn.

Contacts

Media

Litera

Kerry Carroll

E: kerry.carroll@litera.com

Concep

Mark Gaukrodger

E: mark.gaukrodger@concep.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr