16:01 uur 10-08-2021

James Prior sluit zich aan bij SHI International om binnenlandse en internationale groei te stimuleren

SOMERSET, N.J.–(BUSINESS WIRE)– SHI International, een van de grootste leveranciers van IT-oplossingen ter wereld, heeft James Prior aangenomen als Senior Vice President of Strategy. Prior gaat rapporteren aan CEO Thai Lee en wordt verantwoordelijk voor het positioneren van de onderneming voor agressieve groei, zowel thuis in de VS als internationaal, door het verschaffen van bedrijfskritisch inzicht op basis van financieel management en evaluatie van strategische uitbreidingsmogelijkheden.

Prior komt SHI versterken met meer dan 25 jaar ervaring in financieel management bij grote technologiebedrijven zoals CDW, Cisco en Dell. Onder leiding van Prior groeiden over een periode van vier jaar de Britse en internationale activiteiten bij CDW aanzienlijk en organisch, over de volle breedte van de portefeuille. Prior heeft gedurende zijn gehele carrière in een verscheidenheid aan uitvoerende functies groei gemanaged door middel van strategische planning, fusies, overnames en samenwerkingsverbanden, datascience en -analyse, P&L-management en verkoopbeheer.

“James’ uitgebreide ervaring op het gebied van administratief beheer en bedrijfstransformatie zal bij het plannen, verwezenlijken en ondersteunen van onze agressieve groeidoelstellingen in de komende jaren een enorme troef zijn,” aldus Thai Lee, president en CEO van SHI. “Met zijn achtergrond, zowel in de VS als daarbuiten en met name in de IT-markt, blijft SHI goed gepositioneerd terwijl we de middelen die we leveren onderzoeken, bijschaven en daarin herinvesteren zodat we voldoen aan de behoeften van zowel bestaande als nieuwe klanten over de hele wereld.”

OVER SHI

SHI International Corp., opgericht in 1989, is een wereldwijde leverancier van technologieproducten en -diensten ter waarde van 11 miljard dollar. SHI levert op maat gemaakte IT-oplossingen aan klanten in het bedrijfsleven, aan grote ondernemingen, de publieke sector en de academische wereld met behulp van de meest ervaren en stabiele verkooporganisatie in de sector en ondersteund door deskundigen op het gebied van softwarevolumelicenties, specialisten op het gebied van hardware-inkoop en gecertificeerde IT-serviceprofessionals. SHI heeft wereldwijd meer dan 5.000 werknemers en is de grootste MWBE-gecertificeerde (Minority and Woman Owned Business Enterprise) onderneming in de VS.

Ga voor meer informatie naar https://www.SHI.com.

Persmateriaal

Bedrijfswebsite SHI: http://www.SHI.com
SHI-blog: http://blog.SHI.com
SHI op Twitter: @SHI_Intl

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Voor SHI International:

Gregory FCA

Matt McLoughlin

610.228.2123

Matt@GregoryFCA.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr