08:26 uur 04-08-2021

Andersen Global breidt uit naar Puerto Rico met advocatenkantoor in San Juan

SAN FRANCISCO–(BUSINESS WIRE)– Andersen Global breidt zijn bereik naar de Puerto Ricaanse markt uit met het in San Juan gevestigde advocatenkantoor Casillas, Santiago & Torres, LLC (CST Law).

CST Law is in 2011 opgericht en is een full-service firma die zich richt op ondernemings- en handelsrecht met capaciteiten op het gebied van ondernemings-, belasting-, handels- en arbeidsrechtelijke geschillen, vastgoed, immigratie, arbeidsrecht en arbeidswetgeving, secundaire arbeidsvoorwaarden van werknemers en overheidszaken. De firma bestrijkt een verscheidenheid aan branches, zoals retail, groothandel, vastgoed, productie, toerisme, financiële diensten, technologie, telecommunicatie en bouw, waarbij het juridische diensten biedt aan een verscheidenheid aan klanten, waaronder grote multinationals.

“Onze firma heeft langdurige relaties met onze klanten opgebouwd dankzij onze toewijding aan transparantie en kwaliteit van het werk dat we leveren”, zei managing partner Luis L. Torres. “Naarmate de activiteiten van onze klanten zich blijven uitbreiden naar meerdere rechtsgebieden, neemt ook hun behoefte aan geïntegreerde en naadloze diensten toe. Onze samenwerking met Andersen Global ondersteunt de behoeften van onze klanten en stelt ons in staat om hen synergetische oplossingen te bieden, ongeacht de grenzen.”

“De aanpak en het serviceaanbod van CST Law vormen een aanvulling op de capaciteiten van onze wereldwijde organisatie”, zei Andersen Global Chairman en Andersen CEO Mark Vorsatz. “De technische expertise van hun professionals en hun diepgaande kennis van het juridische en zakelijke landschap van Puerto Rico bieden toegevoegde waarde voor onze klanten terwijl we ons blijven concentreren op het uitbreiden van het wereldwijde platform van onze organisatie en het vergroten van ons concurrentievermogen op lokaal en internationaal niveau.”

Andersen Global is een internationale associatie van juridisch afzonderlijke, onafhankelijke firma’s met belasting- en wetgevingsprofessionals over de hele wereld. Andersen Global, opgericht in 2013 door de aangesloten Amerikaanse firma Andersen Tax LLC, heeft nu wereldwijd meer dan 8.000 professionals en heeft een aanwezigheid op meer dan 283 locaties via aangesloten firma’s en samenwerkende firma’s.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Megan Tsuei

Andersen Global

415-764-2700

Check out our twitter: @NewsNovumpr