15:45 uur 29-07-2021

Riskified Ltd. maakt prijs beursgang bekend

NEW YORK (VS)–(BUSINESS WIRE)– Riskified Ltd. (‘Riskified’), een fraudebeheerplatform dat frictieloze e-commerce mogelijk maakt, heeft vandaag de prijs aangekondigd van haar beursgang van 17.500.000 gewone aandelen van categorie A tegen een aanbiedingsprijs van $ 21,00 per gewoon aandeel van categorie A. Het aanbod bestaat uit 17.300.000 gewone aandelen van categorie A aangeboden door Riskified en 200.000 gewone aandelen van categorie A die worden verkocht door een van de bestaande aandeelhouders van Riskified. Riskified ontvangt geen opbrengst uit de verkoop van de aandelen door de verkopende aandeelhouder. De underwriters hebben een optie van 30 dagen om nog eens 2.625.000 gewone aandelen van categorie A van Riskified te kopen tegen de beursgangprijs, verminderd met underwriting-kortingen en commissies. De gewone aandelen van categorie A zullen naar verwachting vanaf 29 juli 2021 worden verhandeld op de New York Stock Exchange onder het tickersymbool ‘RSKD’.

De sluiting van het aanbod zal naar verwachting plaatsvinden op 2 augustus 2021, afhankelijk van of aan de gebruikelijke voorwaarden wordt voldaan.

Goldman Sachs & Co. LLC, J.P. Morgan Securities LLC en Credit Suisse Securities (VS) LLC treden op als de voorname book-running managers voor het aanbod. Barclays Capital Inc., KeyBanc Capital Markets Inc., Piper Sandler & Co., Truist Securities, Inc. en William Blair & Company, L.L.C. zijn de gezamenlijke book-running managers voor het aanbod. Loop Capital Markets LLC, Samuel A. Ramirez & Company, Inc., Siebert Williams Shanko & Co., LLC en Stern Brothers & Co. treden op als co-managers voor het aanbod.

Deze beursgang zal uitsluitend plaatsvinden door middel van een prospectus. Een exemplaar van de definitieve prospectus met betrekking tot het aanbod is, wanneer beschikbaar, te verkrijgen via Goldman Sachs & Co. LLC, ter attentie van: Prospectus Department, 200 West Street, New York, New York, 10282, per e-mail via prospectus-ny@ny.email.gs.com, of per telefoon via 866-471-2526; J.P. Morgan Securities LLC, ter attentie van: Broadridge Financial Solutions, 1155 Long Island Avenue, Edgewood, New York, 11717, per e-mail via: prospectus-eq_fi@jpmorgan.com, of per telefoon via 1-866-803-9204; en Credit Suisse Securities (VS) LLC, ter attentie van: Prospectus Department, One Madison Avenue, New York, New York, 10010, per e-mail via: newyork.prospectus@credit-suisse.com, of per telefoon via 800-221-1037.

Een verklaring van registratie op formulier F-1 met betrekking tot deze effecten is ingediend bij en bekrachtigd door de SEC. Dit persbericht vormt geen aanbod tot verkoop of uitnodiging tot het doen van een aanbod om deze effecten te kopen, noch zal er verkoop plaatsvinden van deze effecten in enige staat of rechtsgebied waar een dergelijk(e) aanbod, uitnodiging of verkoop onwettig is voorafgaand aan registratie of kwalificatie krachtens de effectenwetgeving van een dergelijke staat of rechtsgebied.

Over Riskified

Riskified stelt bedrijven in staat om het volledige potentieel van e-commerce te realiseren door het veilig, toegankelijk en frictieloos te maken. Riskified heeft het e-commerce-risicobeheerplatform van de volgende generatie gebouwd waarmee online handelaren betrouwbare relaties met hun consumenten kunnen opbouwen. Door gebruik te maken van machine learning dat profiteert van een wereldwijd netwerk van handelaren, identificeert het platform van Riskified de persoon achter elke online-interactie, waardoor handelaren, de klanten van Riskfied, risico’s en onzekerheden voor hun bedrijf kunnen elimineren. Riskified zorgt voor hogere verkopen en vermindert fraude en andere bedrijfskosten voor haar handelaren. Riskified streeft ernaar om superieure consumentenervaringen te bieden vergeleken met de prestaties van haar handelaren vóór de onboarding van Riskified.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Investeerdersrelaties:
Chris Mammone, The Blueshirt Group voor Riskified

ir@riskified.com

Zakelijke communicatie:
Rowena Kelley

press@riskified.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr