22:25 uur 27-07-2021

Andersen Global versterkt voet aan de grond in Gambia met Payce Consulting

SAN FRANCISCO–(BUSINESS WIRE)– Andersen Global zet zijn uitbreiding in Afrika voort met de toevoeging van de samenwerkende firma Payce Consulting, wat een dimensie toevoegt aan de bestaande aanwezigheid van de organisatie in Gambia.

Payce Consulting is in 2014 opgericht door partner Paul Gaye en bedient de publieke en private sector op lokaal en internationaal niveau, waaronder financiële instellingen, onderwijs, industrie en handel, transport, visverwerking en -export, hotel en vrije tijd, zeehaven, energie, landbouw, informatietechnologie en overheidsinstanties. De belasting- en adviesfirma biedt klanten bedrijfsfinanciering, bedrijfsadvies, bedrijfsstructurering en insolventie, outsourcing, financiële diensten en vermogensbeheerdiensten.

“Onze klantgerichte aanpak, uitgebreide kennis van de sector en toewijding aan de beste service hebben ons in staat gesteld om sterke klantrelaties te ontwikkelen en te onderhouden”, zei Paul. “Onze samenwerking met Andersen Global is de volgende stap voor onze firma, omdat we ernaar streven onze klanten te voorzien van de middelen van een wereldwijde organisatie om hen op een naadloze manier te helpen met hun grensoverschrijdende fiscale en juridische behoeften.”

Andersen Global Chairman en Andersen CEO Mark Vorsatz voegde eraan toe: “Paul en zijn team zijn hooggekwalificeerde, competente en ervaren personen, en hun toewijding aan rentmeesterschap heeft geresulteerd in consistent werk van hoge kwaliteit. De capaciteiten van Payce Consulting, samen met de juridische capaciteiten van onze bestaande samenwerkende firma in het land, geven ons volledige dekking in Gambia en is een andere belangrijke toevoeging aan ons platform in Afrika.”

Andersen Global is een internationale associatie van juridisch afzonderlijke, onafhankelijke firma’s met belasting- en wetgevingsprofessionals over de hele wereld. Andersen Global, opgericht in 2013 door de aangesloten Amerikaanse firma Andersen Tax LLC, heeft nu wereldwijd meer dan 8.000 professionals en heeft een aanwezigheid op meer dan 282 locaties via aangesloten firma’s en samenwerkende firma’s.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Megan Tsuei

Andersen Global

415-764-2700

Check out our twitter: @NewsNovumpr