01:35 uur 23-07-2021

Andersen Global zet Caribische uitbreiding voort met advocatenkantoor Nelsons

SAN FRANCISCO–(BUSINESS WIRE)– Door aanwezigheid op de Kaaimaneilanden, versterkt Andersen Global zijn bestaande Caribische voetafdruk via een samenwerkingsovereenkomst met advocatenkantoor Nelsons.

Advocatenkantoor Nelsons is in 1994 opgericht en wordt geleid door Managing Partner Steven Barrie. De firma biedt klanten full-service mogelijkheden op het gebied van onder andere zakelijk en commercieel, immigratie- en lokale vergunningen, procesvoering en insolventie, particuliere klantendiensten en trusts, vastgoed en strafrecht.

“We zijn relatiegedreven en toegewijd aan het leveren van maatwerk, naadloze diensten in het belang van onze klanten”, zei Steven. “Door samen te werken met Andersen Global kunnen we samenwerken met gelijkgestemde personen terwijl we de beste oplossingen blijven leveren voor klanten, zowel lokaal als internationaal.”

“De toevoeging van Nelsons is een aanvulling op onze andere bedrijven in de regio en hun kwaliteit blijkt duidelijk uit het werk dat we tot nu toe met hen hebben gedaan”, zei Mark Vorsatz, Andersen Global Chairman en Andersen CEO. “Ik ben ervan overtuigd dat onze synergie zal resulteren in onafhankelijke, geïntegreerde klantoplossingen.”

Andersen Global is een internationale associatie van juridisch afzonderlijke, onafhankelijke firma’s met belasting- en wetgevingsprofessionals over de hele wereld. Andersen Global, opgericht in 2013 door de aangesloten Amerikaanse firma Andersen Tax LLC, heeft nu wereldwijd meer dan 8.000 professionals en heeft een aanwezigheid op meer dan 281 locaties via aangesloten firma’s en samenwerkende firma’s.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Megan Tsuei

Andersen Global

415-764-2700

Check out our twitter: @NewsNovumpr