20:42 uur 20-07-2021

Reply voor het tweede achtereenvolgende jaar uitgeroepen tot visionair in het Gartner Magic Quadrant for Warehouse Management Systems 2021

TURIJN, Italië–(BUSINESS WIRE)– Reply maakte vandaag bekend dat het voor het tweede jaar op rij door Gartner is erkend als visionair in het Magic Quadrant for Warehouse Management Systems.

Gartner definieert een magazijnbeheersysteem (Warehouse Management System, WMS) als ‘een softwaretoepassing die helpt bij het beheren en intelligent uitvoeren van de activiteiten van een magazijn of distributiecentrum (DC).’ Beide bedrijfseigen WMS-oplossingen van Reply, LEA ReplyTM en Click ReplyTM, zijn in het rapport van dit jaar erkend.LEA ReplyTM (Logistics Execution Architecture), het vooruitstrevende WMS van Reply, is een ultramodern uitvoeringsplatform voor toeleveringsketens dat bestaat uit kant-en-klare zakelijke microservices die kunnen worden gecombineerd om snel nieuwe oplossingen voor specifieke zakelijke behoeften te realiseren. Click ReplyTM is de suite voor magazijnuitvoering die zorgt voor effectieve activiteiten en nauwkeurige controle van de uitvoeringsprocessen van de toeleveringsketen voor distributiemagazijnen en productie-installaties.

Na de evaluatie door Gartner van 18 toonaangevende leveranciers van magazijnbeheersystemen wereldwijd, plaatste Gartner Reply in het kwadrant met visionairs.

“We zijn erg trots dat we voor de tweede achtereenvolgende keer door Gartner zijn erkend als visionair in het Magic Quadrant voor WMS. Deze erkenning weerspiegelt onze ambitie om voortdurend het voortouw te nemen als het gaat om technologische evoluties in de supply chain-ruimte en om onze klanten de tools en 360-graden ondersteuning te bieden om nieuwe en onvoorziene zakelijke uitdagingen aan te gaan,” aldus Domenico Piantelli, Senior Partner bij Reply.

Gartner ‘Magic Quadrant for Warehouse Management Systems,’ Dwight Klappich, Simon Tunstall, [30 juni 2021]

Gartner beveelt geen van de leveranciers, producten of diensten aan die in haar onderzoekspublicaties worden behandeld, en adviseert technologiegebruikers niet om alleen die leveranciers te selecteren met de hoogste ratings of andere aanduidingen. De onderzoekspublicaties van Gartner bestaan uit de adviezen van Gartners onderzoeksorganisatie en mogen niet worden beschouwd als feitelijke verklaringen. Gartner wijst alle expliciete of impliciete garanties met betrekking tot dit onderzoek af, met inbegrip van alle garanties van verkoopbaarheid of geschiktheid voor een bepaald doel.

Reply

[MTA, STAR: REY, ISIN: IT0005282865] is gespecialiseerd in het ontwerpen en implementeren van oplossingen op basis van nieuwe communicatiekanalen en digitale media. Als een netwerk van zeer gespecialiseerde bedrijven definieert en ontwikkelt Reply zakelijke modellen die mogelijk worden gemaakt door de nieuwe modellen van AI, big data, cloud computing, digitale media en het internet der dingen. Reply levert advies-, systeemintegratie- en digitale diensten aan organisaties in de sectoren telecom en media; industrie en dienstverlening; bankwezen en verzekeringen; en openbaar bestuur. www.reply.com

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Media

Reply
Fabio Zappelli

f.zappelli@reply.com
Tel. +390117711594

Aaron Miani

a.miani@reply.com
Tel. +44 (0)20 7730 6000

Check out our twitter: @NewsNovumpr