17:02 uur 19-07-2021

Interactive Brokers introduceert lage, eenvoudige aandelenkoersen in Europa om individuele beleggers aan te trekken

Nieuwe prijzen zijn slechts 3 EUR of 3 GBP per transactie

LONDEN–(BUSINESS WIRE)– Interactive Brokers Group (Nasdaq: IBKR), een wereldwijde effectenmakelaar, kondigt met ingang van vandaag een nieuwe, eenvoudige forfaitaire structuur aan voor aandelenhandel in Europa.

Interactive Brokers wordt al lang erkend als de makelaar bij uitstek voor geavanceerde beleggers, actieve handelaren en instellingen. Lage tarieven, toonaangevende technologieën en een uitgebreid productbereik zijn slechts enkele van de kenmerken die hun keuze voor IBKR bepalen.

IBKR richt zich op het opbouwen van haar Europese klantenbestand door een nieuwe vereenvoudigde prijsstructuur voor aandelen te introduceren die is afgestemd op de prioriteiten van individuele beleggers. De eerste markten die profiteren van dit nieuwe vergoedingsmodel zijn de beurzen van West-Europa. We zullen binnenkort een vergelijkbare competitieve prijsstructuur uitbrengen voor de Centraal-Europese en Scandinavische markten.

De standaardprijs zal een vast bedrag zijn van 3 EUR/GBP voor transacties met een waarde tot 6.000 EUR/GBP.

Grotere transacties worden uitgevoerd tegen slechts 0,05% van de transactiewaarde.

De nieuwe commissietarieven zijn beschikbaar met IB SmartRouting℠, dat de uitvoeringskwaliteit voor klanten optimaliseert door toegang te krijgen tot de vele beurzen en handelsplatforms over het hele continent.

IBKR geeft prioriteit aan zowel institutionele als individuele beleggers. Deze nieuwe vaste prijsstructuur wordt aangeboden naast onze huidige gedifferentieerde prijsstelling en we nodigen onze klanten uit om beide opties te bekijken om degene te kiezen die het beste past bij hun beleggingsdoelstellingen.

Andere functies die beschikbaar zijn voor klanten van Interactive Brokers

Klanten uit meer dan 200 landen en gebieden maken gebruik van Interactive Brokers om wereldwijd te beleggen in aandelen, opties, futures, valuta’s, obligaties en fondsen vanaf een enkele geïntegreerde account zonder toegevoegde spreads, ticketkosten, platformtarieven of accountminima.

  • Wereldwijde handel op 135 marktcentra, inclusief alle Amerikaanse markten
  • Accountfinanciering en -transacties in 23 valuta’s
  • Lage tarieven voor het financieren van aandelenaankopen (‘margerentes’) van EUR 0,5% tot EUR 1,5%; voor Amerikaanse markten, USD 0,75% tot USD 1,6%. Andere valutamargeleningen beschikbaar tegen vergelijkbare lage tarieven
  • Verdien extra inkomsten door volledig betaalde aandelen uit te lenen
  • Krachtige transactieplatforms voor mobiel, internet en desktop
  • Gespecialiseerde tools ter ondersteuning van alle typen beleggers en strategieën.

Over Interactive Brokers Group, Inc.:

Gelieerde ondernemingen van Interactive Brokers Group bieden 24 uur per dag geautomatiseerde uitvoering van transacties en bewaring van effecten, grondstoffen en vreemde valuta op meer dan 135 markten in tal van landen en valuta’s, vanaf een enkele IBKR Integrated Investment Account naar klanten over de hele wereld. We bedienen individuele beleggers, hedgefondsen, handelsgroepen voor eigen rekening, financiële adviseurs en introducerende makelaars. Onze vier decennialange focus op technologie en automatisering heeft ons in staat gesteld onze klanten te voorzien van een uniek geavanceerd platform om hun beleggingsportefeuilles te beheren. We streven ernaar om onze klanten voordelige uitvoeringsprijzen en transactie-, risico- en portefeuillebeheertools, onderzoeksfaciliteiten en beleggingsproducten te bieden, allemaal tegen lage of geen kosten, zodat ze een superieur rendement op investeringen kunnen behalen. Barron’s rangschikte Interactive Brokers nummer 1, met 5 van de 5 sterren in zijn Best Online Broker Review van 26 februari 2021.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Interactive Brokers Group, Inc.

Media: Katherine Ewert, media@ibkr.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr