22:46 uur 06-07-2021

QCT Orqestra-beheertool maakt hyperscale monitoring mogelijk met intuïtieve GUI

Gebruiksvriendelijke interface vereenvoudigt serverbeheer voor duizenden nodes

SAN JOSE, Calif.–(BUSINESS WIRE)– Quanta Cloud Technology (QCT), een wereldwijde leverancier van datacenteroplossingen, heeft vandaag zijn QCT-beheertool, Orqestra, aangekondigd om IT-beheerders te helpen bij het bewaken, op afstand besturen en beheren van QCT-servers die gezamenlijk 3e generatie Intel Xeon Scalable Processors en CPU’s uit de AMD EPYC 7003-serie laten draaien vanuit een enkele intuïtieve grafische gebruikersinterface. In een tijd waarin de complexiteit van datacenters blijft toenemen en de noodzaak om operationele gegevens te bekijken en taken te automatiseren hard nodig is, biedt Orqestra een uniforme gebruikersinterface waarmee gebruikers hardwareconfiguraties, gezondheidsstatus, stroomverbruik en prestatiestatistieken van QCT-servers kunnen bekijken.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20210706005794/nl/

QCT System manager Orqestra - Orchestrate Your Data Center in a Single Pane of Glass (Graphic: Business Wire)

QCT System manager Orqestra – Orchestrate Your Data Center in a Single Pane of Glass (Graphic: Business Wire)

Orqestra is de opnieuw ontworpen QCT System Manager (QSM) van QCT die gebruik maakt van het nieuwste Redfish-protocol en een veiligere methode biedt voor het bewaken van servers. De combinatie van het consolideren van operationele en gegroepeerde resources en het verkrijgen van inzichten helpt de zichtbaarheidskloof te dichten en de tijd te verkorten om operationele problemen te detecteren en op te lossen met waarschuwingen in realtime. Met Orqestra kunnen beheerders naarmate ze schalen meer QCT Service Tools (QST’s) installeren, die elk tot 5.000 nodes in meerdere datacenters kunnen beheren. Deze interface stelt IT-beheerders niet alleen in staat om op afstand al hun QCT-hardwareapparaten in meerdere datacenters batchgewijs te besturen, maar ze kunnen er ook hun efficiëntie mee verhogen en meerdere datacenters in steden of op continenten orkestreren vanuit één enkel venster. Orqestra is browsergebaseerd en is toegankelijk via de vier toonaangevende webbrowsers: Chrome, Safari, Firefox en Edge.

“Naarmate IT en bedrijven veranderen, blijft QCT evolueren en oplossingen bieden die robuust en flexibel zijn,” aldus Mike Yang, President van QCT. “QCT is trots om onze nieuwste Orqestra-beheertool voor QCT-servers uit te brengen die voldoet aan de behoeften van onze klanten die overstappen op hypergeconvergeerde infrastructuren en hun infrastructuurbeheer en -bewaking moeten vereenvoudigen.”

Orqestra biedt ondersteuning aan de nieuwste QCT-servers zoals QuantaGrid D53X-1U, een uitgebalanceerde architectuur met ingebouwde versnelling en geavanceerde beveiliging die wordt aangedreven door 3e generatie Intel Xeon Scalable Processors en QuantaGrid D43K-1U, een ultieme AMD EPYC-server met prestatiedoorbraken, flexibele IO-opties en geoptimaliseerd voor HPC-workloads. Ga voor meer informatie over Orqestra naar de link hier.

Over Quanta Cloud Technology (QCT)

Quanta Cloud Technology (QCT) is een wereldwijde leverancier van datacenteroplossingen die de efficiëntie van hyperscale hardware combineert met infrastructuursoftware van een diversiteit aan marktleiders om de volgende generatie datacenterontwerp en operationele uitdagingen op te lossen. QCT bedient cloudserviceproviders, telecombedrijven en ondernemingen met openbare, hybride en privé-clouds.

Productlijnen omvatten hypergeconvergeerde en softwaregedefinieerde datacenteroplossingen, evenals servers, opslag, switches en geïntegreerde racks met een ecosysteem van hardwarecomponenten en softwarepartners. QCT ontwerpt, produceert, integreert en onderhoudt zijn aanbod via zijn eigen wereldwijde netwerk. Het moederbedrijf van QCT is Quanta Computer, Inc., een Fortune Global 500-onderneming. www.QCT.io

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Daphne Wang

daphne.wang@qct.io

Check out our twitter: @NewsNovumpr