14:09 uur 01-07-2021

Reply bekroond als ‘Leader’ in Gartner’s ‘Magic Quadrant for CRM and Customer Experience Implementation Services’ van mei 2021

TURIJN, Italië–(BUSINESS WIRE)– Voor het tweede jaar op rij is Reply bekroond met de kwalificatie ‘Leader’ door Gartner, ’s werelds toonaangevende onderzoeks- en adviesbedrijf, in het wereldwijde ‘Magic Quadrant for CRM and Customer Experience Implementation Services’.

Volgens het rapport “definieert Gartner de markt voor implementatieservices voor Customer Relationship Management (CRM) en Customer Experience (CX) als services op projectbasis om klanten te helpen bij het ontwikkelen van een CX-strategie en de relatie met klanten te transformeren door raadgevingsexpertise. Leveranciers in deze markt ontwerpen, bouwen, integreren en implementeren oplossingen voor proceshervorming en -technologie die de interactie tussen organisaties en hun klanten verbeteren. Deze services zijn specifiek bedoeld om klanten te helpen hun verkoop-, klantenservice- en marketingactiviteiten te verbeteren, met nadruk op de interactie met de klant, met inbegrip van Commerce Transaction Enablement.”

Na evaluatie van 17 leveranciers van CRM- en CX-implementatieservices wereldwijd, plaatste Gartner Reply in het Leaders-quadrant. Volgens Gartner “bieden ‘Leaders’ in dit Magic Quadrant een brede verscheidenheid van zakelijke, analytische en technische capaciteiten, met inbegrip van expertise op het gebied van CRM en andere technologie voor het contact met de klant, branchespecifieke domeinexpertise, digitale designvaardigheden, CX-strategie, business consulting, klantanalyse, en ondernemingsarchitectuur en -design. Ze hebben een verhoudingsgewijs sterke omzet en groei. ‘Leaders’ kunnen uitschalen over meerdere geografische gebieden en behalen consistent een hoge klanttevredenheid.”

In de ‘symfonieorkest’-benadering die Reply hanteert tot het CRM- en CX-traject worden alle capaciteiten die nodig zijn voor een CRM- en CX-project, van Technology Architecture tot Digital Design en UX, van Customer Data & Analytics tot Customer Experience, georkestreerd. Deze benadering stelt Reply in staat complexe oplossingen voor CRM en CX te concipiëren, ontwerpen en implementeren waarin klanttrajectanalyse, UX en digitaal design, procesdefinitie, CRM-platforms, technologische architecturen en data-analyse zijn samengebracht, allemaal met een designbenadering waarbij de mens centraal staat.

“Het vervult ons met trots dat we voor de tweede achtereenvolgende keer door Gartner zijn erkend als ‘Leader in CRM and Customer Experience Implementation Services’. Er ontstaat een volledig nieuw scenario dat pal voor onze ogen evolueert vanuit zakelijk en strategisch perspectief. Om de nieuwe uitdagingen aan te kunnen, zullen ondernemingen hun zakelijke en operationele modellen moeten heroverwegen en doorontwikkelen, en daarbij gebruikmaken van de mogelijkheden van opkomende technologieën als AI, ML en RPA,” aldus Elena Previtera, Senior Partner bij Reply. “Dankzij de grondige expertise op het gebied van het beheren van complexe gedigitaliseerde scenario’s, helpt Reply klanten inzicht te verkrijgen in de nieuwe behoeften, problemen en mogelijkheden van deze volledig nieuwe realiteit en deze in kaart te brengen, en nieuwe, boeiende klantbelevingen te bieden.”

Gartner’s “Magic Quadrant for CRM and Customer Experience Implementation Services” – Brett Sparks en anderen, 18 mei 2021

Gartner doet geen aanbevelingen met betrekking tot leveranciers, producten of diensten die worden beschreven in haar onderzoekspublicaties, en geeft niet het advies aan technologiegebruikers alleen zaken te doen met de leveranciers met de hoogste beoordelingen. De onderzoekspublicaties van Gartner zijn gebaseerd op de opinie van de onderzoeksorganisatie van Gartner en mogen niet worden opgevat als een opsomming van feiten. Gartner wijst elke garantie, expliciet of impliciet, met betrekking tot dit onderzoek, met inbegrip van garanties van verhandelbaarheid of geschiktheid voor een bepaald doel, van de hand.

Reply

Reply [MTA, STAR: REY, ISIN: IT0005282865] is gespecialiseerd in het ontwerp en de implementatie van oplossingen die zijn gebaseerd op nieuwe communicatiekanalen en digitale media. Als netwerk van uiterst gespecialiseerde bedrijven, specificeert en ontwikkelt Reply bedrijfsmodellen die mogelijk zijn geworden door de nieuwe modellen op basis van AI, big data, cloudcomputing, digitale media en het Internet of Things. Reply biedt adviezen, systeemintegratie en digitale services aan organisaties in de telecom- en mediasector, de industrie- en dienstensector, het bank- en verzekeringswezen en de publieke sector.www.reply.com

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Contactpersonen voor de media
Reply
Fabio Zappelli

f.zappelli@reply.com
Tel. +390117711594

Aaron Miani

a.miani@reply.com
Tel. +44 (0)20 7730 6000

Check out our twitter: @NewsNovumpr