00:35 uur 17-06-2021

Ray Fernandez-Andes benoemd tot CFO bij Next Level Aviation

Executive brengt 25 jaar CFO-ervaring in de luchtvaart, aftermarket voor de commerciële luchtvaart met zich mee

SUNRISE, Florida–(BUSINESS WIRE)– Doorgewinterde finance executive Ray Fernandez-Andes is benoemd tot Chief Financial Officer bij Next Level Aviation, een leider in de wereldwijde distributie van gebruikt bedrijfsklaar materiaal (used serviceable material, USM) voor commerciële vliegtuigen en straalmotoren.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20210616006018/nl/

Ray Fernandez-Andes has been named Chief Financial Officer of Next Level Aviation. He will help create financial strategies to support the company’s planned growth in the coming years, both organically and through acquisition. (Photo: Business Wire)

Ray Fernandez-Andes has been named Chief Financial Officer of Next Level Aviation. He will help create financial strategies to support the company’s planned growth in the coming years, both organically and through acquisition. (Photo: Business Wire)

Fernandez-Andes brengt een hoog niveau van financiële expertise in de luchtvaart en aftermarket voor de commerciële luchtvaart met zich mee naar NLA. Hij heeft uitgebreide ervaring in het verbeteren van financiële resultaten, het geven van strategisch advies voor groei en kapitaalinzet, evenals het beheren van bank- en investeerdersrelaties. Fernandez-Andes is een registeraccountant (Certified Public Accountant, CPA) in de staat Florida en een voormalig auditor bij Arthur Andersen. Hij heeft senior financiële managementfuncties bekleed bij de volgende bedrijven:

  • Aerolease Aviation, LLC
  • Aviation Repair Technologies LLC
  • Arrow Cargo
  • World Air Lease, Inc.
  • GE Engine Services

“We zijn verheugd Ray bij Next Level Aviation te verwelkomen als Chief Financial Officer. Hij zal een sleutelrol spelen om ervoor te zorgen dat we onze goedkope structuur behouden bij het uitvoeren van onze groeistrategie. De uitgebreide CFO-ervaring van Ray bij luchtvaartmaatschappijen, leasemaatschappijen en reparatiestations biedt een uniek perspectief vanuit onze doelmarkten”, zei Jack Gordon, voorzitter en CEO bij Next Level. “Ray is een cruciaal lid van het executiveteam dat ons bedrijf zal helpen bij het bieden van creatieve neus-tot-staart ondersteuningsoplossingen voor onze klanten om hun onderhoudskosten te verlagen en de operationele efficiëntie te maximaliseren”, voegde Gordon eraan toe.

Gordon vervolgde: “We willen ook Steve Favazza van SCF Consulting Services bedanken voor zijn toewijding, ondersteuning en expertise in het afgelopen jaar als onze interim-CFO in een zeer uitdagende werkomgeving.”

“Next Level Aviation is goed gepositioneerd voor groei en winstgevende expansie in de aftermarket voor de commerciële luchtvaart”, aldus Fernandez-Andes. “Ik ben verheugd om lid te worden van het team van wereldklasse bij NLA terwijl we onze strategie uitvoeren.”

OVER NEXT LEVEL AVIATION

Next Level Aviation is een ASA-100 geaccrediteerde en FAA Advisory Circular 00-56B conforme leverancier die commerciële vliegtuigen/straalmotoren in voorraad heeft als gebruikt bedrijfsklaar materiaal (used serviceable material, USM) voor alle Boeing- en Airbus-vliegtuigplatformen en bijbehorende straalmotoren. Next Level richt zich specifiek op de opslag van reserveonderdelen voor de Boeing 737- en Airbus A320-vliegtuigfamilies en de bijbehorende straalmotoren, die momenteel ongeveer 70% van de wereldwijde commerciële vloot uitmaken. Next Level Aviation is in maart 2013 opgericht door Jack Gordon, Mike Dreyer en Matt Dreyer en is uitgegroeid tot een wereldwijde topleverancier van commerciële vliegtuigen/straalmotoren, gebruikt bedrijfsklaar materiaal. www.nextlevelaviation.net

Voor meer informatie of om extra afbeeldingen op te vragen, kunt u contact opnemen met Jack Gordon op 305-439-1944 of via jack@nextlevelaviation.net.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Jack Gordon

Telefoon: 305-439-1944

E-mail: jack@nextlevelaviation.net

Check out our twitter: @NewsNovumpr