23:26 uur 16-06-2021

UVD Robots geselecteerd door ISS, wereldwijd bedrijf in facility management, om autonome desinfectierobots te leveren

Nieuw partnerschap verhoogt de norm voor hygiëne en beschermt werkplekken voor werknemers om weer aan het werk te gaan

ODENSE, Denemarken–(BUSINESS WIRE)– Blue Ocean Robotics, de fabrikant van UVD Robots voor autonome UV-C-desinfectie, heeft vandaag bekendgemaakt dat het is geselecteerd door ISS World Services, een wereldwijd toonaangevend wereldwijd bedrijf voor werkplekervaring en facility management, om autonome robots voor desinfectie te leveren als onderdeel van het wereldwijde aanbod van ISS.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20210616006000/nl/

UVD Robots are helping to ensure outstanding cleaning and disinfection excellence. Unlike many stationary disinfection systems, the UVD Robot is a mobile, fully autonomous robot integrating UV-C light to disinfect against all known bacteria and viruses including Covid-19 not only on surfaces, but the air as well, providing a fully comprehensive infection control and prevention solution. UVD Robots enable facilities to reduce disease transmission by eliminating 99.99 percent of bacteria and viruses in any room. The robots have been rolled out to more than 70 countries worldwide. (Photo: Business Wire)

UVD Robots are helping to ensure outstanding cleaning and disinfection excellence. Unlike many stationary disinfection systems, the UVD Robot is a mobile, fully autonomous robot integrating UV-C light to disinfect against all known bacteria and viruses including Covid-19 not only on surfaces, but the air as well, providing a fully comprehensive infection control and prevention solution. UVD Robots enable facilities to reduce disease transmission by eliminating 99.99 percent of bacteria and viruses in any room. The robots have been rolled out to more than 70 countries worldwide. (Photo: Business Wire)

De overeenkomst stelt ISS in staat om desinfectie van ziekenhuiskwaliteit aan te bieden aan meer dan 60.000 klanten in meer dan 30 landen in de sectoren gezondheidszorg, farmacie, levenswetenschappen, bank- en financiële dienstverlening, industrie en productie. Met UVD Robots kunnen faciliteiten de overdracht van ziekten verminderen door 99,99 procent van de bacteriën en virussen in welke ruimte dan ook te elimineren.

“Naarmate we weer aan het werk gaan, moeten bedrijven de fysieke verbindingen herstellen, zodat werknemers veilig kunnen terugkeren naar een werkomgeving die voldoet aan hogere hygiënenormen. En ze moeten de emotionele band herstellen en het vertrouwen van de werknemers in de veiligheid van hun werkplek opbouwen. Het kunnen aanbieden van desinfectie, inclusief UVD Robots, is een krachtige, effectieve manier voor ons bedrijf om in te spelen op de behoeften en verwachtingen van de klant en deze te vervullen,” verklaart Anders Høj, Director, Methods & Technologies, Cleaning bij ISS World Services.

Claus Risager, CEO van Blue Ocean Robotics, kijkt uit naar de samenwerking met ISS. “Onze robots blijven een instrumentele rol spelen bij het helpen van bedrijven om te voldoen aan de vereisten van de pandemie en daarna, wat leidt tot een aanzienlijke vermindering van infecties op de werkplek en een vermindering van het aantal werknemers dat met verlof gaat wegens ziekte. De UVD-robot heeft unieke mogelijkheden voor detectie, vastlegging en laten zien aan gebruikers hoe goed een gebied is gedesinfecteerd, waardoor gebruikers het proces eenvoudig en snel kunnen aanpassen en indien nodig optimaliseren. Een kenmerk dat in geen enkele andere UV-C-desinfectierobot te vinden is.”

Persmap

Over ISS

ISS, een toonaangevend bedrijf voor werkplekervaring en facility management, biedt placemaking-oplossingen die bijdragen aan betere bedrijfsprestaties en het leven gemakkelijker, productiever en aangenamer maken – geleverd volgens hoge normen door mensen die erom geven. Meer informatie op issworld.com.

Over UVD Robots

UVD Robots maakt deel uit van een van ‘s werelds toonaangevende groepen in de ontwikkeling van servicerobots, Blue Ocean Robotics, waartoe ook de merken GoBe Robots en PTR Robots behoren. Blue Ocean Robotics heeft zijn hoofdkantoor in Denemarken en werd onlangs vermeld in Fast Company’s Top 10 van ‘Meest innovatieve robotica-bedrijven 2021.’

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Camilla Almind Knudsen,

PR-coördinator, Blue Ocean Robotics

+45 61 10 02 74

cak@blue-ocean-robotics.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr