21:00 uur 15-06-2021

Finvasia Group neemt Fxview over, een leider in FX en CFD’s

LIMASSOL, Cyprus–(BUSINESS WIRE)– Finvasia Group, dat meerdere merken in de FinTech-industrie exploiteert, heeft vandaag aangekondigd dat het het in Cyprus gevestigde financiële dienstverlener Fxview heeft overgenomen. FINVASIA Group heeft een belang van 100% in het bedrijf verworven voor een niet nader genoemd bedrag.

Fxview is een toonaangevende financiële dienstverlener en CFD-makelaar die klanten in meer dan 25 landen bedient en is geregistreerd bij meer dan 6 verschillende regelgevende instanties in heel Europa. In de afgelopen zes maanden heeft Fxview meer dan 2 miljoen unieke gebruikers op zijn website gehost en wint het snel aan populariteit in de EU, Azië, LATAM en Afrika. Het bedrijf voorziet klanten van een uitgebreide handelservaring door lage commissies, lage spreads, meerdere platforms en handelstools en een overzichtelijke handelsomgeving aan te bieden.

In een reactie op de overname zei Sarvjeet Virk, Managing Director van Finvasia Group: “We zijn verheugd om Fxview toe te voegen aan ons portfolio. Europa blijft een belangrijke strategische prioriteit voor ons bedrijf. De overname van Fxview geeft ons een aanzienlijke aanwezigheid in de Europese markt, als aanvulling op onze reeds gevestigde activiteiten in het Verenigd Koninkrijk.”

“Sinds ons begin is het ons doel om onze klanten de best mogelijke middelen en ervaring op het gebied van forex-trading te bieden, ondersteund door de modernste technologie. Finvasia is een wereldleider in de fintech-ruimte en wij zijn van mening dat deze overname door Finvasia Group de beste manier is voor Fxview om die missie te blijven vervullen,” aldus Daniela Egli, Executive Director van Charlgate Ltd.

Met kantoren in India, het VK, Cyprus en Australië is Finvasia Group eigenaar van meerdere merken in de sectoren financiële dienstverlening, fintech, blockchain, vastgoed, gezondheidszorg en technologie.

Over Fxview

Fxview is een merk dat eigendom is van en wordt beheerd door Charlgate Ltd met hoofdkantoor in Limassol, Cyprus. Charlgate Ltd opereert onder de European Markets in Financial Instruments Directive (MiFid) en wordt sinds 2018 gereguleerd door CySec onder licentie 367/18 en is lid van het Investor Compensation Fund (ICF).

Charlgate Ltd is ook geregistreerd bij de Britse Financial Conduct Authority – FCA (850138), de Duitse federale financiële toezichthoudende autoriteit – BaFin (157125), de Franse Autorité de Contrôle Prudentiel et de Résolution – ACPR (85051), de Italiaanse Commissione Nazionale per le Società e la Borsa – CONSOB (5151), de Spaanse Comisión Nacional de Mercado de Valores – CNVM (4892), de Noorse Finanstilsynet – (FT00118545).

Meer informatie: https://fxview.com/

Over FINVASIA Group

FINVASIA is een multidisciplinaire, multinationale organisatie die investeert in technologiegerichte bedrijven en producten. Het is geregistreerd bij een scala aan regelgevende instanties over de hele wereld in verschillende hoedanigheden. Finvasia (samen met haar dochterondernemingen en zusterondernemingen) is geregistreerd bij SEC, VS (152771), Reserve Bank of India als een NBFC, Nationale beurs van India als Professional Clearing member (M51912), Bombay Stock Exchange (4043), Multi Commodity Exchange van India (55135) en NCDEX als Trading Member (01259), Association of Mutual Funds van India (103331) en CDSL als Depository Participant (12084300).

Meer informatie: https://finvasia.com/

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Media

Sandeep Samra

media@fxview.com
+35725251100

Check out our twitter: @NewsNovumpr