20:03 uur 15-06-2021

dLocal opent de Braziliaanse markt voor internationale verkopers

Dankzij de marktplaatsoplossing van dLocal kunnen internationale handelaars voor het eerst verkopen in het grootste e-commerceland van Latijns-Amerika

SAN FRANCISCO–(BUSINESS WIRE)– dLocal, een technologisch vooraanstaand betalingsplatform waarmee verkopers van mondiale bedrijven in contact kunnen komen met miljarden consumenten in opkomende landen, heeft vandaag een nieuwe mijlpaal aangekondigd. Door de nieuwe overeenkomst kunnen niet-lokale handelaars voor het eerst hun producten in Brazilië verkopen in de online winkel van Amazon via de nieuwe marktplaatsoplossing van dLocal.

Met dLocal kan Amazon nu internationale verkopers op amazon.com.br hun inkomstaandeel betalen in Amerikaanse dollars. Dankzij deze overeenkomst staat de online winkel van Amazon.com.br nu op ongekende wijze open voor internationale verkopers. Ze kunnen hun producten in Brazilië verkopen, de marktintroductietijd verkorten, operationele kosten verminderen en zo gemakkelijker toegang krijgen tot Braziliaanse klanten.

De 105 miljoen Braziliaanse e-commercegebruikers vertegenwoordigen nog steeds een buitengewoon potentieel voor online winkels. Amazon biedt een groter scala aan producten van internationale verkopers aan om Braziliaanse klanten een fantastische winkelervaring te geven, met lokale betalingsmethoden zoals creditcards met termijnbetalingen.

“Amazon is een pionier als het om innovatie in online handel gaat. Vandaag overbruggen we de kloof tussen de behoeften van e-commerceconsumenten in Brazilië en de rest van de wereld”, aldus Jean-Gabriel de Mourges, hoofd van de Latijns-Amerikaanse bedrijfsafdeling van Amazon.

“Vandaag hebben we een belangrijke mijlpaal bereikt in onze relatie met Amazon”, zei Michel Golffed, Senior Vice President of Growth bij dLocal. “We zijn begonnen als een oplossing voor lokale betalingen en uitgegroeid tot een ontwikkelaar van een complexe integratie voor marktplaatsoplossingen. Met deze uitbreiding van onze strategische relatie geven we verkopers die niet in Brazilië gevestigd zijn voor het eerst de mogelijkheid om toegang te krijgen tot de explosieve groei van de Braziliaanse e-commerce op de marktplaats van Amazon. En daarmee krijgen Braziliaanse consumenten ook veel meer keuze wanneer ze bij Amazon winkelen.”

Over Amazon

Amazon laat zich leiden door vier principes: concentratie op de klant boven focus op concurrenten, passie voor innovatie, inzet voor operationele uitmuntendheid en denken op lange termijn. Klantenrecensies, winkelen met één klik, gepersonaliseerde aanbevelingen, Prime, Fulfillment by Amazon, AWS, Kindle Direct Publishing, Kindle, Fire-tablets, Fire TV, Amazon Echo en Alexa zijn een aantal producten en diensten die Amazon als eerste aanbood. Ga voor meer informatie naar amazon.com/about en volg @AmazonNews.

Over dLocal

dLocal stuurt lokale betalingen aan in opkomende markten en verbindt mondiale ondernemers met miljarden consumenten in opkomende markten in 29 landen in APAC, het Midden-Oosten, Latijns-Amerika en Afrika. Via het concept “One dLocal” (één API, één platform en één contract) kunnen mondiale bedrijven betalingen accepteren, uitbetalingen verzenden en fondsen wereldwijd vereffenen. Ze hoeven geen afzonderlijke betalingsverwerkers voor ontvangen en uitbetalen te beheren, talloze lokale entiteiten op te zetten of meerdere acquirers en betaalmethoden te integreren voor elke markt. dLocal wordt ondersteund door General Atlantic, een van de vroegste investeerders.

Meer dan 325 wereldwijde handelaars, waaronder e-commerce retailers, SaaS-bedrijven, online reisaanbieders en marktplaatsen vertrouwen op dLocal om meer dan 600 lokaal relevante betaalmethoden te accepteren en om miljoenen betalingen uit te voeren aan hun contractanten, agenten en verkopers in groeimarkten rond de wereld. Enkele van de klanten van dLocal zijn Amazon, Banggood, Booking.com, Constant Contact, Didi, DropBox, GoDaddy, MailChimp, Microsoft, Spotify, TripAdvisor, Uber, Wikimedia en Zara. Ga naar dlocal.com voor meer informatie.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Media
Tylor Tourville

dLocal@backbaycommunications.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr