15:00 uur 15-06-2021

Digi breidt zijn SOM-portfolio uit met de introductie van Digi ConnectCore 8M Mini

HOPKINS, Minnesota–(BUSINESS WIRE)– Digi International (NASDAQ: DGII) (www.digi.com), een toonaangevende wereldwijde leverancier van Internet of Things (IoT)-connectiviteitsproducten en -diensten, heeft vandaag de uitbreiding aangekondigd van zijn marktleidende ConnectCore®-productfamilie met de introductie van de Digi ConnectCore® 8M Mini-systeem op module (SOM).

Digi ConnectCore 8M Mini is een sterk geïntegreerd en kosteneffectief SOM-platform op basis van de NXP® i.MX 8M Mini-applicatieprocessor. Met de optimale balans tussen prestaties, kracht en kosten, is het ontworpen voor bedrijfskritieke industriële, medische, transport- en landbouwtoepassingen. Digi ConnectCore vereenvoudigt embedded productontwikkeling dankzij geïntegreerd geheugen, energiebeheer, vooraf gecertificeerd draadloos, geavanceerde beveiliging en het complete, open source Digi Embedded Yocto Linux-softwareplatform op basis van Yocto Project™ of op Android gebaseerde Digi Embedded Android, waarmee het product zich onderscheid en fabrikanten in staat stelt sneller op de markt te komen met minder risico en lagere kosten, en zich kunnen concentreren op hun kerncompetentie.

“Digi is verheugd om de Digi ConnectCore®-productfamilie uit te breiden”, zei Steve Ericson, general manager, OEM-oplossingen bij Digi International. “We blijven toegewijd aan het leveren van geavanceerde oplossingen die productontwikkeling vereenvoudigen voor fabrikanten die op zoek zijn naar veilige, verbonden producten die ook helpen de kosten van R&D te verlagen. De Digi ConnectCore 8M Mini SOM breidt die inzet uit en levert meer capaciteit terwijl de totale eigendomskosten worden verlaagd.”

Met veelzijdige, energiezuinige ARM® Cortex®-A53 en Cortex-M4 verwerkingskernen, rijke multimedia (2D/3D GPU, VPU, MIPI-DSI/CSI, SAI, PDM) en geavanceerde connectiviteit (802.11 ac, Bluetooth 5, Gigabit Ethernet), is de Digi ConnectCore 8M Mini ideaal voor Internet of Things (IoT), mens-machine-interface (human-machine interface, HMI), monitoring van apparatuur, audio/spraak, edge computing en machine learning-toepassingen.

Veiligheid en een lange levensduur vormen de kern van het ontwerp van de Digi ConnectCore 8M Mini. Digi TrustFence® levert een getest en volledig geïntegreerd beveiligingskader voor apparaten dat is ontworpen voor de lange levenscyclus van embedded apparaten. Bovendien is de i.MX 8M Mini-processor industrieel gekwalificeerd en ondersteund door NXP’s Product Longevity Program, waardoor een langdurige beschikbaarheid van meer dan 10 jaar wordt gegarandeerd.

De functieset van de Digi ConnectCore 8M Mini maakt het de enige SOM onder zijn concurrenten die Bluetooth 5-compatibiliteit en mobiele activering biedt, evenals het eigen TrustFence-beveiligingskader van Digi. Met 40 x 45 x 3,5 mm behoort de fysieke hardwaregrootte ook tot de kleinste in de branche. U hebt hier toegang tot een volledige lijst met extra Digi 8M Mini-functies.

Beschikbaarheid

De eerste Digi ConnectCore 8M Mini-ontwikkelkits en software zijn op 15 juni 2021 beschikbaar via wereldwijde distributiepartners.

Over Digi International

Digi International (NASDAQ: DGII) is een toonaangevende wereldwijde leverancier van IoT-connectiviteitsproducten, -diensten en -oplossingen. We helpen onze klanten bij het creëren van verbonden producten van de volgende generatie en bij het implementeren en beheren van kritieke communicatie-infrastructuren in veeleisende omgevingen met een hoog niveau van beveiliging en betrouwbaarheid. Digi is in 1985 opgericht en we hebben onze klanten geholpen om meer dan 100 miljoen dingen met elkaar te verbinden en laten groeien. Ga voor meer informatie naar de website van Digi op www.digi.com.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Peter Ramsay

Global Results Communications
digi@globalresultspr.com
949.307.5908

Check out our twitter: @NewsNovumpr