15:47 uur 14-06-2021

Wejo neemt deel aan het inaugurele startforum van Credit Suisse Mobility

MANCHESTER, Engeland-(BUSINESS WIRE)- Wejo Limited (“Wejo”), een wereldwijde leider in connected voertuig data, kondigde vandaag aan dat het zal deelnemen aan het Inaugurele Credit Suisse Mobility Start-up Forum op dinsdag 22 juni, 2021. Wejo oprichter en CEO Richard Barlow en CFO John Maxwell zullen één-op-één gesprekken voeren met investeerders om de missie van het bedrijf te bespreken om de manier waarop we leven, werken en reizen revolutionair te veranderen door middel van connected vehicle data.

Voor aanvullende informatie voor investeerders kunt u terecht op https://www.wejo.com/investor-relations.

Over Wejo

Wejo is de leider op het gebied van connected voertuiggegevens en revolutioneert de manier waarop we leven, werken en reizen door historische en near-real-time voertuiggegevens te transformeren en te interpreteren. Het bedrijf maakt slimmere mobiliteit mogelijk door triljoenen datapunten te organiseren van meer dan 11 miljoen voertuigen en meer dan 44,4 miljard ritten wereldwijd, van verschillende merken, merken en modellen, en deze datastromen vervolgens te standaardiseren en te verbeteren op een enorme schaal. Wejo werkt samen met ethische, gelijkgestemde bedrijven en individuen om die gegevens om te zetten in inzichten die waarde ontsluiten voor consumenten. Met de meest uitgebreide en vertrouwde gegevens, informatie en intelligentie creëert Wejo een slimmere, veiligere, duurzamere wereld voor iedereen. Wejo is opgericht in 2014, heeft meer dan 200 werknemers en het hoofdkantoor is gevestigd in Manchester, Engeland. Ga voor meer informatie naar: www.wejo.com.

Wejo to Participate in Inaugural Credit Suisse Mobility Start-up Forum

MANCHESTER, England–(BUSINESS WIRE)– Wejo Limited (“Wejo”), a global leader in connected vehicle data, announced today that it will participate in the Inaugural Credit Suisse Mobility Start-up Forum on Tuesday, June 22, 2021. Wejo Founder and CEO Richard Barlow and CFO John Maxwell will hold one-on-one conversations with investors to discuss the company’s mission to revolutionize the way we live, work and travel through connected vehicle data.

For additional information for investors, please visit https://www.wejo.com/investor-relations.

About Wejo

Wejo is the leader in connected vehicle data, revolutionizing the way we live, work and travel by transforming and interpreting historic and near-real-time vehicle data. The company enables smarter mobility by organizing trillions of data points from over 11 million vehicles and more than 44.4 billion of journeys globally, across multiple brands, makes and models, and then standardizing and enhancing those streams of data on a vast scale. Wejo partners with ethical, like-minded companies and individuals to turn that data into insights that unlock value for consumers. With the most comprehensive and trusted data, information and intelligence, Wejo is creating a smarter, safer, more sustainable world for all. Founded in 2014, Wejo employs more than 200 people and is headquartered in Manchester, England. For more information, visit: www.wejo.com.

Contacts

Investors
Lou DeLeo

Brunswick Group

investor.relations@wejo.com

Media
Patricia Graue / Simone Selzer

Brunswick Group

Wejo@brunswickgroup.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr